GündemMuğla'da Türk bayrağını yakan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı

Muğla'da Türk bayrağını yakan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı

Muğla'da Türk bayrağını yakan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde bir mağazanın önünde asılı olan Türk bayrağını çakmakla ateşe verdikten sonra kaçan ve emniyet güçlerince yakalanan Ayşe A. (35), adliyeye sevk edildi. Şüphelinin polisteki ifadesinde bayrağı neden yaktığına ilişkin öne sürdüğü gerekçe şaşkınlık yarattı.

11 Ağustos’ta gece saatlerinde Kurşunlu Meydanı’nda meydana gelen olayda bir kadın, çevreyi kolaçan ettikten sonra mağazanın önünde asılı olan Türk bayrağını çakmakla ateşe verip, uzaklaştı. Sabah saatlerinde iş yerini açmak için gelen mağaza sahipleri, bayrağın yandığını fak edip, polise haber verdi.

Haberin Devamı

Bölgeye sevk edilen İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi ekipleri, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını inceleyip, şüphelinin Ayşe A. olduğunu belirledi.

Muğlada Türk bayrağını yakan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı

ŞİZOFRENİ TEŞHİSİ

Gözaltına alınan Ayşe A., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelinin polisteki ifadesinde, herhangi bir rahatsızlığı bulunmamasına rağmen daha önce hastanede kendisine şizofreni teşhisi konularak rapor verildiğini, bu nedenle bayrağı yaktığını öne sürdüğü belirtildi.