Gündem Nisa bebek hayatını kaybetti! Annesi boş bir araziye terk etmişti, görüntüler ortaya çıktı

Nisa bebek hayatını kaybetti! Annesi boş bir araziye terk etmişti, görüntüler ortaya çıktı

Paylaş
Nisa bebek hayatını kaybetti! Annesi boş bir araziye terk etmişti, görüntüler ortaya çıktı

Son dakika... Pendik'te annesi tarafından boş bir araziye terk edilen 3 aylık Nisa bebeğin hayatını kaybettiği öğrenildi. Öte yandan Ebru S.'nin bebeğini ölüme terk ettiği anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde vicdansız annenin rahat tavırları dikkat çekti.

İstanbul Sağlık Müdürlüğü İl Ambulans Servisi Başhekimliği Pendik 11 No'lu Acil Yardım İstasyonu'nda Acil Tıp Teknisyeni olarak görev yapan 29 yaşındaki Büşra Durmaz, 29 Mart Salı günü Pendik'te boş araziye bırakılmış bir bebek ihbarına gitti. Durmaz, bulduklarında aç olduğunu fark ettikleri bebeği emzirdi ve 3 aylık bebeğe kendi kızının ikinci adını verdi. Nisa Mihriban ismi verilen bebek, sağlık kontrollerinin ardından Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne götürüldü. Bir süre sonra sağlık durumu kötüye giden 'Nisa Mihriban' bebek yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Bebeğin bu sabah saatlerinde beyin ölümü gerçekleştiği öğrenildi.

Haberin Devamı

ACI HABER: NİSA BEBEK HAYATINI KAYBETTİ

CNN TÜRK muhabiri Merve Tokaz canlı yayında "Gerçekten çok trajik ve üzücü bir olay ne yazık ki. Pendik'te boş bir arazide bulunmuştu Nisa bebek. Sağlıklıydı, Çocuk Esirgeme Kurumu'nda bakım altındaydı ancak bir anda fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı. Ancak üzücü haber geldi ve Nisa bebeğin beyin ölümü gerçekleşti, Nisa bebek hayatını kaybetti" ifadelerini kullandı.

Tokaz, "Nisa bebek Türkiye'nin günlerdir konuştuğu bir bebekti. Hiç kimse böyle bir şey olacağını beklemiyordu çünkü Nisa bebek Çocuk Esirgeme Kurumu'nda bakım altındaydı, herhangi bir sıkıntı yoktu. Ne yazık ki Nisa bebek Bakırköy Sadi Konuk Hastanesi'nde hayatını kaybetti" dedi.

Bebeğini terkeden Ebru S. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

BEBEĞİ BIRAKMA ANLARI KAMERADA

Nisa bebeğin ölümü tüm Türkiye'yi yasa boğarken Ebru S.'nin bebeğini ölüme terk ettiği anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde elinde bir elinde bavul diğer elinde çanta içinde bebeğini taşıyan Ebru S. Pendik metro istasyonunda kameralara takıldı. Soğukkkanlı tavırları dikkat çeken Ebru S. bir süre sonra taksi ile bebeği bırakacağı yere yakın bir yere geliyor. Sonraki görüntüde ise bebeği öle terk etme anları saniye saniye kameralara yansıdı.

İşte o görüntüler:

Bebeğini ölüme terk ettiği anlar kamerada Acil Tıp Teknisyeni Büşra Durmaz'ın süt verdiği ve hayatını kaybeden 3 aylık 'Nisa Mihriban bebeğin biyolojik annesi Ebru S'nin bebeğini ölüme terk ettiği anlar kamerada.

 

RAHAT TAVIRLARI PES DEDİRTTİ

Bir diğer görüntü de Ebru S.'nin bebeği bırakıp döndüğü kameralara yansıdı. Elinde sadece bavul görünen Ebru S.'nin hiçbir şey olmamış gibi rahat tavırlarla yürümesi dikkat çekti.

 

DHA