Gündem'Öcalan özgürlük talep etmedi'

'Öcalan özgürlük talep etmedi'

'Öcalan özgürlük talep etmedi'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DEM Parti’nin öncülüğünde teröristbaşı Abdullah Öcalan’a özgürlük talebi kapsamında 4 Ocak’ta Diyarbakır’da düzenlenecek mitingin hiçbir mahsurlu yanı olmadığını söyledi.

Anayasa ile yürürlükteki yasalar kapsamında herkesin gösteri yapma, ifade ve düşünce özgürlüğü sınırında hakkı olduğunu ifade eden Bahçeli, CHP’nin yaptığı 75 mitinge dikkat çekerek DEM Parti’nin mitinginde büyütülecek bir durum olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

‘ÇIKMAK İSTEMİYOR’

“DEM Parti’nin Türkiye partisi olma yönündeki kararlı adımlarını değerli buluyorum” diyen Bahçeli, “Ancak şunun da unutulmamasını ümit ediyorum; PKK’nın kurucu önderliğinin 27 Şubat tarihli çağrısında cezaevinden çıkma ve özgürlüğüne kavuşma talebinin bulunmadığı ortadadır” dedi.

İftar ve sahur vakitlerini Posta uygulaması ile takip edin!

Web
Web'de Devam Et