Gündem Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 2 asker şehit oldu

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 2 asker şehit oldu

Paylaş
Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 2 asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, teröristlerle çıkan çatışma sonucu 2 askerin şehit, 2 askerinde yaralandığını bildirdi. Şehit askerlerin isimlerinin P.Uzm.Çvş. Ömer Yıldırım ve P.Uzm.Onb. Mehmet Ali Çap olduğu ifade edildi.

Pençe Kilit Operasyon bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 2 askerimiz şehit oldu.

Haberin Devamı

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, “Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, teröristlerle çıkan çatışma sonucu P.Uzm.Çvş. Ömer Yıldırım ve P.Uzm.Onb. Mehmet Ali Çap şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz” ifadelerini kullandı.

Bayramdan sonra düğünü vardı, şehit oldu Sivaslı Uzman Çavuş Ömer Yıldırım, Kurban Bayramından gerçekleştireceği düğünü için gün sayarken Pençe Kilit Operasyonunda girdiği çatışmada şehit oldu.

DÜN DE 3 ASKERİMİZ ŞEHİT OLMUŞTU

Dün de Kuzey Irak’ta Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde terör örgütü PKK’nın yola döşediği el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu Adıyamanlı Sözleşmeli Er Fuat Özer (25) şehit oldu. Üç asker de yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralı askerlerden Ordulu Uzman Çavuş Gökhan Demir (34) gece şehit oldu. Sivaslı Uzman Çavuş Ömer Yıldırım aynı bölgede teröristlerle çatışmada şehit oldu. Şehit Yıldırım’ın Kurban Bayramı sonrası düğün yapmayı planladığı öğrenildi.

Haberin Devamı