Gündem Pençe-Kilit Operasyonu'ndan nefes kesen görüntüler! MSB paylaştı

Pençe-Kilit Operasyonu'ndan nefes kesen görüntüler! MSB paylaştı

Paylaş
Pençe-Kilit Operasyonu'ndan nefes kesen görüntüler! MSB paylaştı

Pençe-Kilit Operasyonu ile teröristlerin sığınak, barınak, mağara ve mühimmat depoları vuruluyor. MSB, 2 teröristin daha etkisiz hale getirildiği bildirdi, yeni görüntüleri paylaştı. İşte toplamda etkisiz hâle getirilen terörist sayısı...

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Pençe-Kilit Operasyonu'ndan 2 teröristin daha etkisiz hale getirildiği bildirildi, operasyona ilişkin görüntüler paylaşıldı.

Haberin Devamı

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Pençe-Kilit Operasyonu'yla ilgili yeni bir duyuru geldi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, bölgede 2 teröristin daha etkisiz hale getirildiği belirtildi.

MSB paylaştı! Pençe-Kilit Operasyonu'ndan nefes kesen görüntüler Pençe-Kilit Operasyonu ile teröristlerin sığınak, barınak, mağara ve mühimmat depoları vuruluyor. MSB, 2 teröristin daha etkisiz hale getirildiği bildirdi, yeni görüntüleri paylaştı. İşte toplamda etkisiz hâle getirilen terörist sayısı...

 Bakanlıktan yapılan açıklama şöyle:

Pençe Kilit Operasyonu planlandığı gibi başarıyla devam ediyor. Teröristlerin sığınak, barınak, mağara ve mühimmat depoları Kahraman Topçularımız tarafından vuruluyor. Bölgede 2 terörist daha etkisiz hâle getirildi ve böylece etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 63’e yükseldi.