Gündem Pınar Gültekin davası ile ilgili AK Parti'den ilk yorum: Cemal Metin Avcı...

Pınar Gültekin davası ile ilgili AK Parti'den ilk yorum: Cemal Metin Avcı...

Paylaş
Pınar Gültekin davası ile ilgili AK Parti'den ilk yorum: Cemal Metin Avcı...

Pınar Gültekin davasında çıkan karar ile ilgili AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten açıklama geldi. Çelik açıklamasında 'Yeniden değerlendirme süreçleri hukuk içinde bellidir, takip edeceğiz' dedi. İşte AK Parti'nin son dakika Pınar Gültekin açıklaması...

Muğla'da vahşi bir şekilde öldürülen Pınar Gültekin'in katili Cemal Metin Avcı için dün haksız tahrik indirimiyle 23 yıl hapis cezası verildi. Karar sonrasında bir açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Mahkemelerin eksik ya da yanlış bulduğumuz kararlarının yeniden değerlendirilmesi için yargının kendi mekanizmaları ve süreçleri vardır. Yeniden değerlendirme süreçleri hukuk içinde bellidir. Hukuki süreçleri hassasiyetle takip edeceğiz." dedi.

Haberin Devamı

Twitter hesabından bir mesaj paylaşan Çelik, şunları söyledi:

"Mahkemelerin eksik ya da yanlış bulduğumuz kararlarının yeniden değerlendirilmesi için yargının kendi mekanizmaları ve süreçleri vardır.

Yargı mekanizması kararların en isabetli şekilde tamamlanması için kendi içinde değerlendirme süreçlerini hukuka uygun şekilde çalıştırmaktadır.

Hukuki süreç devam etmektedir. Yargı mekanizması çalışmaktadır. Yeniden değerlendirme süreçleri hukuk içinde bellidir. Hukuki süreçleri hassasiyetle takip edeceğiz."

Pınar Gültekin’in katil zanlısına 23 yıl hapis İki yıl önce Muğla’nın Menteşe ilçesi Karabağlar Yaylasında Cemal Metin Avcı ile tartıştıktan sonra bayılan ve ardından canlı canlı varile konularak üzerine benzin dökülerek yakılan ve üzerine beton dökülen Pınar Gültekin cinayeti davasında karar açıklandı.