Gündem RESİMLİ 19 MAYIS MESAJLARI 2022! En güzel ve anlamlı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajları ve sözleri!

RESİMLİ 19 MAYIS MESAJLARI 2022! En güzel ve anlamlı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajları ve sözleri!

Paylaş
RESİMLİ 19 MAYIS MESAJLARI 2022! En güzel ve anlamlı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajları ve sözleri!

Resimli 19 Mayıs mesajları arasında en çok tercih edilenler bayraklı görseller olmaya devam ediyor. Çünkü 19 Mayıs 1919 tarihinde Mustafa Kemal Atatürk, Samsun’a çıkarak bayrağımızın göklerde özgürce dalgalanması için Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcına da imza atmış oldu. İşte sosyal medyada paylaşabileceğiniz, sevdiklerinize gönderebileceğiniz resimli, en güzel ve anlamlı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajları…

Resimli 19 Mayıs mesajları günün en çok aranan konusu haline geldi. Bugün Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını anmak ve bağımsızlık ateşinin fitilinin yakıldığı 19 Mayıs 1919 tarihinin yıl dönümünde Gençlik Bayramı’nı kutlamak isteyenler duygularını ifade etmek için en güzel ve anlamlı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajlarını araştırıyor. İşte Türk bayrağı görselleri ile resimli 19 Mayıs mesajları

Haberin Devamı

RESİMLİ 19 MAYIS MESAJLARI: BAYRAKLI GÖRSELLER İLE

  • Zaferin büyüklüğü, savaşın çetinliği ile ölçülür. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.
  • ''Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.'' (Mustafa Kemal ATATÜRK)

  • Gençlik gelecektir. Gençlerini en iyi biçimde yetiştiren, onlara değer veren, yarınlara hazırlayan Milletler geleceğe güvenle bakabilirler.
  • Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. (Mustafa Kemal ATATÜRK)

  • 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.
  • Gençler! Benim gelecekteki emellerimi gerçekleştirmeyi üstlenen gençler! Bir gün bu memleketi sizin gibi beni anlamış bir gençliğe bırakacağımdan dolayı çok memnun ve mesudum” (Mustafa Kemal ATATÜRK)

  • 19 Mayıs, Türk Milleti'nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ataşenin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.
  • Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz. (Mustafa Kemal ATATÜRK)

  • Türkiye Cumhuriyeti'ni çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak ve bizden sonraki nesillere teslim etmenin en büyük görevimiz olduğunun bilincindeyiz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.
  • Her şeye rağmen muhakkak bir ışığa doğru yürümekteyiz. Bende bu imanı yaşatan kuvvet, yalnız aziz memleket ve milletimin hakkındaki sonsuz sevgim değil, bugünün karanlıkları, ahlaksızlıkları, şarlatanlıkları içinde sırf vatan ve hakikat aşkıyla ışık serpmeye ve aramaya çalışan bir gençlik görmemdir. (Mustafa Kemal Atatürk) 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

  • 19 Mayıs, ulusal egemenliğin başlangıç günüdür. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.
  • Bütün ümidim gençliktedir. Her kafanın anlamaktan aciz olduğu yüksek bir varlıktır gençlik. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

  • Milli hedefler, milli irade yalnız bir kişinin düşünmesinden değil, bütün milletin arzularının, emellerinin birleşmesinden ibarettir. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.
  • Vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitleri rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.