Sağlam verdim yatalak aldım

Adana'da doğuştan işitme kaybıyla dünyaya gelen iki yaşındaki Alper'in kalbi, biyonik kulak ameliyatı sırasında anestezi verildikten sonra durdu. Entübe edilen Alper'in ailesi olayda ihmal olduğu gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu. Anne, "Oğlumu sağlam verdim yatalak aldım" diye isyan etti.
Gülşah ATICI-Yusuf YILDIZ/DHA
Fadime Eroğlu (40) ile Hamza Eroğlu'nun (46) doğuştan iki kulağında da işitme engeli olan çocukları Alper, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde ilk biyonik kulak ameliyatını oldu. Başarılı geçen bu ameliyatın ardından Alper ikinci kulağına yapılacak ameliyat için 18 Kasım'da tekrar aynı hastaneye getirildi. Ameliyata alınan Alper’in anestezi sonrası kalbi durdu. Müdahaleyle kalbi yeniden çalıştırılan minik çocuk, aynı hastanede yoğun bakım ünitesine alındı.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Eroğlu Ailesi, hastane ve doktor ihmali olduğu gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu, soruşturma başlatıldı. Baba Hamza Eroğlu, "Ameliyathanede hiçbir hazırlık yoktu. Ekipman ve doktor yetersizdi. Bir saat sonra komplikasyon geliştiğini söylediler" dedi. Anne Fadime Eroğlu da "Oğlumu sağlıklı bir şekilde getirdim. Ama şu an yatalak, hiçbir tepki yok, beni tanımıyor. Öylece yatıyor ve acı çekiyor. İhmal varsa sorumlular cezalandırılsın" diye konuştu.
15 yıllık bekleyiş hüsranla bitti! Esenyurt'taki o dev proje için iflas kararı
Kredi kartı kullananlar dikkat: Bu hataya düşmeyin
Altın fiyatlarındaki geri çekilme piyasada şok etkisi yarattı! İndirimli satıyorlar
Petrolde tarihi yükseliş... Bakan Şimşek: Gerekli tedbirleri alıyoruz!
3 kuruşa itibarınızı yerle bir ediyorlar! Sosyal medyada 'kiralık linç' devri başladı




