Gündem Sarallar operasyonunda bomba gelişme! Çok sayıda ünlü emniyete çağırıldı

Sarallar operasyonunda bomba gelişme! Çok sayıda ünlü emniyete çağırıldı

Paylaş
Sarallar operasyonunda bomba gelişme! Çok sayıda ünlü emniyete çağırıldı

İstanbul merkezli 13 ilde Sarallar suç örgütüne yönelik yapılan ve 119 kişinin gözaltına alındığı operasyonda bazı ünlüler emniyete çağrıldı. Emniyete çağırılan ünlü isimler arasında şarkıcı Aylin Coşkun, oyuncu Necati Şaşmaz, Erkan Petekkaya ve Sinan Engin'in olduğu öğrenildi. Necati Şaşmaz, Erkan Petekkaya ve Sinan Engin'in ifadeleri alınırken şarkıcı Aylin Coşkun'un henüz emniyete gitmediği öğrenildi.

İstanbul merkezli 13 ilde Sarallar suç örgütü ve bağlantılı oldukları değerlendirilen şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 119 şüpheli için ikinci kez uzatma talep edilirken, soruşturmayla ilgili bazı ünlü isimlerin de emniyete çağırıldığı öğrenildi.

Haberin Devamı
Sarallar operasyonunda onlarca kişi yakalandı Kamuoyunda ‘Sarallar’ olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik İstanbul merkezli 13 ilde düzenlenen operasyonda, işadamı Erdal Acar ile İlyas Saral’ın da aralarında bulunduğu 117 şüpheli yakalandı. Baskınlarda çok sayıda silah ve para ele geçirildi.

Emniyete çağırılan ünlü isimler arasında, şarkıcı Aylin Coşkun, oyuncu Necati Şaşmaz, Erkan Petekkaya ve Sinan Engin gibi isimlerin olduğu öğrenildi.

3 ÜNLÜ İFADE VERDİ

İfadesi alınan Şaşmaz, Petekkaya ve spor yorumcusu Engin’in emniyetteki işlemlerinin ardından aynı gün emniyetten ayrıldıkları şarkıcı Aylin Coşkun’un ise savcılıkta ifade vereceği öğrenildi.

OPERASYON DÜZENLENMİŞTİ

İstanbul merkezli Yalova, Kocaeli, Manisa, Muğla, İzmir, Antalya, Sakarya, Trabzon, Tekirdağ, Samsun, Ankara ve Artvin’de eş zamanlı olarak yapılan operasyonlarda aralarında Erdal Acar’ın da bulunduğu 119 şüpheli gözaltına alındı.

Firari olan İlyas Saral’ın yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 46 adet ruhsatsız tabanca, 55 adet şarjör, 6 adet av tüfeği, 1 adet kalem şeklinde suikast silahı, 1 adet susturucu, bin adet fişek, 1 adet çelik yelek, çok sayıda çek, senet ve dijital materyal, 900 bin dolar ve 413 bin euro ele geçirilmişti.

Haberin Devamı

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.