Gündem Sarıyer'de yol ve istinat duvarı çöktü! Binalar boşaltılıyor

Sarıyer'de yol ve istinat duvarı çöktü! Binalar boşaltılıyor

Paylaş
Sarıyer'de yol ve istinat duvarı çöktü! Binalar boşaltılıyor

İstanbul Sarıyer’de etkili olan yağış nedeniyle yolda çökme meydana geldi. İstinat duvarından kopan parçalar ise gecekondunun önüne düşerken, gecekondu tedbir amaçlı boşaltıldı. İstanbul Sarıyer'de 10 katlı bir binanın istinat duvarı çöktü. Duvar park halindeki aracın üzerine devrilirken, bina tedbir amaçlı boşaltılıyor.

Gece saatlerinden itibaren etkili olan yağmur nedeniyle Pınar Mahallesi İlgili Sokak'ta yolda çökme meydana geldi. İstinat duvarından kopan parçalar alt tarafta bulunan gecekondunun önünü kapattı. Gecekondu tedbir amaçlı boşaltıldı. Çöken yol şerit çekilerek araç ve yaya trafiğine kapatıldı.

Haberin Devamı

Mahalle sakini Ferda Erik: “Gece geç saatte oldu. Ne olduğunu anlamadık. Çok gök gürültüsü vardı. İçeride yaşayanlar tahliye edildi. Toprak kayma yapmış. Yol da çökünce kopan parçalar kaymış" dedi.

10 KATLI BİNA BOŞALTILDI

İstanbul Sarıyer'de 10 katlı bir binanın istinat duvarı çöktü. Duvar park halindeki aracın üzerine devrilirken, bina tedbir amaçlı boşaltılıyor.

Sarıyer'de yol çöktü Sarıyer'de etkili olan yağış nedeniyle yolda çökme meydana geldi. İstinat duvarından kopan parçalar ise alt taraftaki gecekondunun önüne düşerken, gecekondu tedbir amaçlı boşaltıldı.