Gündem Scooter ve motokuryelere trafiğe çıkma yasağı 18 Mart! Scooter ve motokuryelere yasak saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitecek?

Scooter ve motokuryelere trafiğe çıkma yasağı 18 Mart! Scooter ve motokuryelere yasak saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitecek?

Paylaş
Scooter ve motokuryelere trafiğe çıkma yasağı 18 Mart! Scooter ve motokuryelere yasak saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitecek?

Scooter ve kuryelere trafiğe çıkma yasağı getirildi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle scooter ve motokuryelerin 18 Mart’ta trafiğe çıkmalarının yasaklandığını duyurdu. Peki scooter ve motokuryelere yasak saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitecek? İşte detaylar…

Scooter ve motokuryeler de İstanbul’da etkisini gösteren yoğun kar yağışından nasibini aldı. Valilik tarafından yapılan açıklamayla İstanbul’daki okullar tatil edilmişti, birçok uçak seferleri de 18-19 Mart tarihlerinde iptal edildi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, açıklamasında 18 Mart tarihi itibariyle scooter ve motokuryelere trafiğe çıkma yasağı getirildiğini duyurdu…

Haberin Devamı

SCOOTER VE MOTOKURYELERE YASAK SAAT KAÇTA BAŞLIYOR, SAAT KAÇTA BİTECEK?

Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre scooter ve motokuryelere 18 Mart Cuma günü saat 17.30 itibariyle trafiğe çıkma yasağı getirildi.

Ancak yasağın en zaman sona ereceğine ilişkin bir açıklama yapılmadı.

İşte Vali Yerlikaya’nın yasağa ilişkin açıklaması; "Kıymetli İstanbullular; beklenen kuvvetli kar yağışı nedeniyle, trafik seyir ve can güvenliği için, bir sonraki duyuruya kadar, bugün saat 17.30’dan itibaren motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışlarına izin verilmeyecek"