Gündem Şehri kana bulayacaklardı! İki 'Karadul' kıskıvrak yakalandı

Şehri kana bulayacaklardı! İki 'Karadul' kıskıvrak yakalandı

Paylaş
Şehri kana bulayacaklardı! İki 'Karadul' kıskıvrak yakalandı

Mersin'de terör örgütü DEAŞ üyesi oldukları ileri sürülen 13 şüphelinin yakalanmasına yönelik şafak operasyonu düzenledi. 10 kişinin gözaltına alındığı operasyonda 2 şüpheli kadının canlı bomba olduğu tespit edildi.

Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ terör örgütüne yönelik yaptığı çalışmada 13 şüpheliyi belirledi. Polis, bu sabah 200 kişilik ekiple operasyon için düğmeye bastı. Özel harekat polislerinin de desteğiyle kent merkezinde 8, Tarsus'ta 3 adrese şafak operasyonu düzenleyen ekipler, belirlenen bazı şüphelileri de gözaltına aldı. Polislerin adreslerde aramaları devam ederken, suç unsurlarına da el konuldu.

Haberin Devamı
DEAŞ'ın 'Karadul' kadın canlı bombaları Mersin'de yakalandı Mersin polisi, terör örgütü DEAŞ üyesi oldukları ileri sürülen şahıslara yönelik gerçekleştirdiği şafak operasyonunda 10 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin içerisinde örgütün 'Karadul' olarak isimlendirdiği canlı bomba 2 kadının da olduğu, eylem için kentte geldikleri ortaya çıktı.

12 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Mersin'de terör örgütü DEAŞ üyesi oldukları ileri sürülen kent genelinde 10, Tarsus ilçesinde 3 olmak üzere 13 şüphelinin yakalanmasına yönelik düzenlenen şafak operasyonunda 12 kişi gözaltına alındı. Yapılan ev ve üst aramalarında çok sayıda dijital materyal ile 2 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. 3 şüpheliyi yakalama çalışmaları sürüyor.

2 KADIN ŞÜPHELİ CANLI BOMBA

İlde terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 10 şüpheliden A.M. ile S.E. isimli kadınların, örgütün 'Karadul' olarak adlandırdığı canlı bomba olarak kente eylem yapmak için geldikleri bildirildi. Kadınların eşlerinin de DEAŞ'ın eylemlerinde hayatını kaybettikleri kaydedildi.

Haberin Devamı