Gündem Sır dolu ölümün ardından 'toplu intihar' çıktı! Son anda vazgeçen genç anlattı

Sır dolu ölümün ardından 'toplu intihar' çıktı! Son anda vazgeçen genç anlattı

Paylaş
Sır dolu ölümün ardından 'toplu intihar' çıktı! Son anda vazgeçen genç anlattı

Kartal'da Cemre Bilmez, 3 arkadaşın bulunduğu evde, başına isabet eden kurşunla hayatını kaybetti, bir arkadaşı ise ağır yaralandı. Olay sırasında evde bulunan ve gözaltına alınan Y.İ.B., 'Biz 3 arkadaş intihar etmek için anlaştık. Cemre ve M.B.B. tabanca ile başlarına ateş ettiler. Onları o halde görünce, vazgeçerek sağlık ekiplerine haber verdim' dedi. Gençlerin yazdığı intihar mektuplarında sitem dolu sözler ortaya çıktı.

Olay, Kartal'da Esentepe Mahallesinde bulunan 5 katlı binanın 3. katındaki bir evde sabah erken saatlerde gerçekleşti. İddiaya göre, Cemre Bilmez, dün akşam yanında bulunan 2 arkadaşı ile birlikte eve geldi. Apartman sakinlerinin iddiasına göre, evden ara ara bağrışma sesleri ve gürültüler duyuldu. Sabah karşı yaşanan olayda, Cemre Bilmez, evde bulunan ve kime ait olduğu henüz öğrenilemeyen bir silahtan çıkan kurşunun kafasına isabet etmesiyle olay yerinde hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Olayın gerçekleştiği anda evde bulunan arkadaşı genç kız da yine vücuduna kurşun isabet etmesiyle yaralandı. Evde bulunan ve polis ekiplerine haber veren erkek şahıs gözaltına alınırken, yapılan incelemede Cemre Bilmez’in hayatını kaybettiği anlaşıldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin evde yaptığı incelemelerin ardından genç kızın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yaralı kadın ise hastaneye kaldırıldı.

 Mahalle sakini Hayati Çoruhlu, “2 genç kızımız o evde yaşıyordu. Zaten çok fazla tanımıyoruz. 1 sene kadar önce buraya taşınmışlardı. Çevreyle çok fazla iletişimleri yoktu. Sabah burada polis ekiplerinin ve ambulansları görünce biz olayı öğrendik. Olayın nasıl olduğuyla ilgili hiçbir fikrimiz yok. 1 kız ölmüş. Ama nasıl oldu bilemiyoruz“ dedi. TOPLU İNTİHAR ÇIKTI

Haberin Devamı

Olayda yer alan ve gözaltına alınan Y.İ.B. isimli şahsın ifadesine göre, Bilmez’in esrarengiz ölümünün aslında toplu intihar olduğu öğrenildi. Toplu şekilde intihar etmek için evde bir araya gelen Cemre Bilmez ile M.B.B.'nin kendi başlarına ateş ederek intihar ettiği, Y.İ.B.’nin ise arkadaşlarını görerek intihardan vazgeçtiği öğrenildi.

Olay, Kartal’da Esentepe Mahallesi’nde bulunan 5 katlı binanın 3. katındaki bir evde yaşandı. İddiaya göre, Cemre Bilmez, M.B.B. ve arkadaşları Y.İ.B., sabah saatlerinde evde bir araya geldi. Cemre Bilmez ve M. B.B. silahla başlarından vuruldu. İki şahıs kanlar içerisinde kalırken evde bulunan Y.İ.B. sağlık ekiplerini aradı. Olay yerine gelen ekipler Cemre Bilmez’in hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı M.B.B. ise hastaneye kaldırıldı.

"ARKADAŞIMIZDAN TABANCA ALDIK"

Gözaltına alınan Y.İ.B.’nin verdiği ifadesine göre, Cemre Bilmez’in hayatını kaybettiği olayın toplu intihar olduğu öğrenildi. Y.İ.B. ifadesinde, “Biz 3 arkadaş intihar etmek için anlaştık. Sabah bir araya geldik. Bir arkadaşımızdan tabanca aldık. Cemre ve M.B.B. tabanca ile başlarına ateş ettiler. Onları o halde görünce, vazgeçerek sağlık ekiplerine haber verdim” dediği öğrenildi.

"BENİ SEVMENİZ İÇİN HER ŞEYİ YAPTIM"

Haberin Devamı

Evde bulunan 3 kişinin de intihar notu ortaya çıktı. “Diyarbakır ve Adana’ya gömmeyin, beni M.B.B’nin yanına gömün.” diye not yazan Cemre Bilmez’in, notunda ayrıca ailesine “Beni sevmeniz için her şeyi yaptım” yazdığı öğrenildi.

Ağır yaralı olan M.B.B.’nin ise notunda “Burak ağabey sana layık olamadım. Babam gibiydin. Anne ve baba sizi de çok üzdüm. Kusura bırakmayın” yazdığı öğrenildi.

İntihardan vazgeçen Y. İ.B.’nin mektubunda ise “Bugün hayatımın son günü, sizden tek isteğim amcamın yanına gömün. M.B.B’yi de benim yanıma, yan yana gömün” yazdığı öğrenildi.

Cemre Bilmez’in cesedi Adli Tıp Kurumu Morguna götürülürken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.