Gündem Sırp mankeni 8 saat boyunca dövdü! Yönetmen Çağrı Tortop hakkında karar!

Sırp mankeni 8 saat boyunca dövdü! Yönetmen Çağrı Tortop hakkında karar!

Paylaş
Sırp mankeni 8 saat boyunca dövdü! Yönetmen Çağrı Tortop hakkında karar!

Eski sevgilisi Sırp model Tanja Dukic’i Ortaköy'deki evde 8 saat boyunca darp ettiği iddia edilen organizatör ve yönetmen Çağrı Tortop 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Tanja Dukiç duruşma sonrası yaptığı açıklamada, 'Yaşadıklarıma karşı bu ceza yetersiz' dedi.

Ortaköy'de birlikte yaşadığı eski sevgilisi Sırp model Tanja Dukic’i eve kilitleyerek 8 saat boyunca darp ettiği iddia edilen organizatör ve yönetmen Çağrı Tortop hakkında mahkeme kararını açıkladı. Mahkeme sanık Tortop’u, “basit kasten yaralama” suçundan 9 ay hapis cezasına çarptırdı. Duruşma sonrası açıklama yapan Tanja Dukiç ise, “Yaşadıklarıma karşı bu ceza yetersiz” dedi.

Haberin Devamı

İstanbul Ortaköy'de 2 Haziran 2019 tarihinde iddiaya göre, organizatör ve yönetmen Çağrı Tortop, birlikte yaşadığı eski sevgilisi Sırp Model Tanja Dukic'i eve kilitleyerek darp etti. Evden kaçan Dukiç polise giderek şikayetçi oldu. Şikayet sonrası Çağrı Tortop hakkında, “cebir ve tehdit suretiyle hürriyeti tahdit” suçundan dava açıldı. İstanbul 8. Asliye Ceza Mahkemesi’nde bugün yapılan duruşmaya sanık Çağrı Tortop ve Tanja Dukiç avukatlarıyla birlikte katıldı.

 “TEK HATAM İNTİHAR ETMESİNİ ENGELLEMEKTİ”

Duruşmada savunma yapan sanık Çağrı Tortop, hakkındaki suçlamaları reddederek, “Benim evim Ortaköy’ün göbeğindedir. İçerisi camdır. İnsan ölüm tehlikesindeyse cama çıkar bağırır. Hasta olduğunu söyledim. Değil dediler, belge sunduk. İlaç kullanıyor dedim. Hayır dediler, belge sundum. Hastaneyi aradığımı söyledim. Aramadı dediler belge sundum. Benim tek hatam bipolar hastasının kriz anında intihar etmesini engellemekti. Tekrar olsa tekrar yaparım” dedi.

Haberin Devamı

“BEN ONU DÖVSEM BENİM BOYNUMU NASIL ISIRIR?"

Avukat beyanlarının ardından kararı açıklayacağını söyleyerek sanıktan son sözü soruldu. Sanık Tortop son sözünde, Dukiç’in aynı olayı Hindistan’da da yaşadığını anlatarak, “Bu kadın bipolar hastalığından kaynaklanan sürekli yalan söylüyor. Aynı senaryo ünlü olmak adına kendini değerli hissetmek adına sürekli ilgiyi kendi üzerine çekmek adına böyle davranıyor. Ben onu dövsem beni nasıl ısırır benim boyuma bakar mısınız?” dedi.
Alınan beyanların ardından kararını açıklayan mahkeme sanığı “basit kasten yaralama” suçundan 9 ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme cezanın ertelenmesine karar verdi.

“CEZA YETERSİZ”

Duruşma sonrası açıklama yapan Sırp manken Tanja Dukiç sanığın ceza aldığına mutlu olduğunu söyleyerek, “Ama bu gerçek ceza değil. Çünkü boğazıma bıçak dayadı, bana kötü davrandı, işkence etti. Yaşadıklarıma karşı bu ceza yetersiz. Mahkemede bir sürü yalanlar söyledi, benim hasta olduğumu söyledi. Madem hastaysam benimle neden ilişki kurdu? Ben kazandım. Daha fazla ceza almasını umuyordum ama olmadı. Ne yazık ki Türkiye’de erkekler kadınlardan daha üst pozisyonda tutuluyor. O hayatımda gördüğüm en profesyonel yalancı” dedi.

Haberin Devamı