Gündem Şişli'de 2 kişiyi öldürüp intihar eden müzisyenden tek cümlelik not

Şişli'de 2 kişiyi öldürüp intihar eden müzisyenden tek cümlelik not

Paylaş
Şişli'de 2 kişiyi öldürüp intihar eden müzisyenden tek cümlelik not

İstanbul Şişli'de bir apartman dairesinde biri kadın 3 kişi ölü bulundu. İddialara göre müzisyen Yavuz Selim Bektaş, eski sevgilisi Beril Varol ile Ömer Akın'ı öldürdü, ardından kafasına ateş ederek intihar etti. Yavuz Selim Bektaş'ın, "Yapacağımı yaptım. Artık yaşamamın anlamı yok" yazılı intihar notu bıraktığı ortaya çıktı.

Şişli Fulya'da bir apartman dairesinde biri kadın 3 kişi ölü bulundu. Yapılan incelemede 3 kişinin silahla öldürüldüğü belirlendi. İddialara göre Yavuz Selim Bektaş, eski kız arkadaşı Beril Varol İle Ömer Akın'ı öldürdü. Ardından kafasına ateş ederek yaşamına son verdi. 

Haberin Devamı
Fulya'da 3 kişi ölü bulundu Fulya'daki 4 katlı binanın en üst katındaki daireden sabah saatlerinde silah sesleri duyuldu. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. İçeriye giren polis ekipleri, biri kadın 3 kişinin cansız bedenleriyle karşılaştı. Ekiplerin olay yerinde incelemesi sürüyor. Bina önüne gelen ölenlerin yakınları göz yaşlarını tutamadı.

"YAPACAĞIMI YAPTIM, YAŞAMAMIN ANLAMI YOK"

Habertürk'te yer alan habere göre; Beril Varol ile Ömer Akın'ı öldürdükten sonra intihar eden ve müzisyen olduğu öğrenilen Yavuz Selim Bektaş, geriye not bıraktı. İntihar notunda "Yapacağımı yaptım. Artık yaşamamın anlamı yok" diye yazdığı belirlendi. İntihar notu incelemeye alındı.

Beril Varol

UZAKLAŞTIRMA KARARI ALMIŞ

Yapılan incelemede Beril Varol, Yavuz Selim Bektaş'tan tehdit aldığı iddiasıyla geçen yıl şikayetçi olduğu ortaya çıktı. Beril Varol'un şikayeti üzerine mahkeme tarafından Yavuz Selim Bektaş'a 6 ay uzaklaştırma kararı verildiği öğrenildi. Bu sürenin Aralık 2021 yılında dolduğu belirlendi. Olayla ilgili soruşturmaya devam ediliyor.

SİLAH SESİ DUYULDU

Haberin Devamı

Nurettin Akkaya isimli emlakçı ise, "Duyduğum kadarıyla saat 07.30 - 08.00 aralarında kadın bağırmış polis polis diye. Ondan sonra silah sesi duyulmuş. Adam herhalde önce hanımına sonra kendisine sıkmış. Oturanları tanımıyorum. 30 senedir burada oturuyorum ama hiç böyle bir olayla karşılaşmadım. Üçüncü kişiyi bilmiyorum. Onları hiç tanımıyor. Ağızdan duydum yani" dedi.

Ömer Akın

YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Beril Varol ve Ömer Akın’ın yakınları ve arkadaşları acı haberi alır almaz olay yerine geldi. Hala yaşanan olayın şoku içinde oldukları görülen yakınlar, gözyaşlarına boğuldu.

Yavuz Selim Bektaş

CANSIZ BEDENLER ADLİ TIP KURUMUNA GÖTÜRÜLDÜ

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasının ardından 3 cansız beden cenaze aracına konularak Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Polisin olayla ilgili çalışmaları sürüyor.

ŞİŞLİ KAYMAKAMLIĞI VE İMAMOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Şişli'de meydana gelen "kasten öldürme ve intihar" olayına ilişkin Şişli Kaymakamlığı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu açıklama yaptı. Şişli'deki olaya ilişkin Şişli Kaymakamlığı'nın yaptığı açıklamada, "Bugün sabah 07:00 sıralarında Fulya Mahallemizde tabanca ile açılan ateş sonucu "kasten öldürme ve intihar" olayı meydana gelmiştir. Olay yerine sevk edilen güvenlik güçlerimizce yapılan ilk tespitlerde; Şüpheli Yavuz Selim B. adlı şahsın; (Beril V.) isimli kadın ve (Ö.A) adlı şahsı silahla ateş etmek suretiyle öldürdüğü ve daha sonra aynı silahla ateş ettiği anlaşılmıştır. Olay yerinde (1) adet tabanca ve muhtelif sayıda kovan ile şüpheli şahsın üzerinden konuyla ilgili olduğu değerlendirilen "intihar notu" elde edilmiştir. Başlatılan tahkikat devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise sosyal medya hesabından, "Çok acılı ve öfkeliyiz. Ne yazık ki gencecik bir çalışanımızı Beril Varol'u erkek şiddeti aramızdan aldı. Kendisine Allah'tan rahmet, sevenleri ve ailesine baş sağlığı diliyorum. Bu şiddet, bu akıl, bu zihniyet bitsin gitsin artık" açıklamasında bulundu.