Gündem Şişli'de kayınpeder cinayeti kamerada

Şişli'de kayınpeder cinayeti kamerada

Paylaş
Şişli'de kayınpeder cinayeti kamerada

İstanbul Şişli'de boşanma aşamasında husumet yaşadığı kayınpederi Mahir Sertçelik'i öldüren Ersin Sertçelik, adliyeye sevk edildi. Kayınpederini öldürdüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Şişli ilçesine bağlı Piyalepaşa Bulvarı'ndaki, Şişli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü önünde dün saat 17.10 sıralarında meydana gelen olayda, birkaç yıl önce evlendiği amcasının kızıyla boşanmak üzere olan Ersin Sertçelik ile amcası Mahir Sertçelik arasında bir süre önce husumet başladı.

Haberin Devamı

Amca ile yeğen arasındaki husumet, birlikte çalıştıkları iş yerinde yaşadıkları tartışmalarla daha da büyüdü.

Şişli'de kayınpeder cinayeti kameraya yansıdı İstanbul Şişli'de boşanma aşamasında husumet yaşadığı kayınpederi Mahir Sertçelik'i öldüren Ersin Sertçelik, adliyeye sevk edildi. Kayınpederini öldürdüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Ersin Sertçelik, kayınpederi de olan amcasıyla bugün de telefonla yaptıkları tartışmanın ardından otomobiline binerek, izinli olmasına rağmen iş yerine geldi. Yeğen Sertçelik, arkası dönük şekilde yürüyen amcasına otomobille çarparak yere düşürdü.

Elinde pompalı tüfekle otomobilinden inen Ersin Sertçelik, yerden kalkarak kaçmaya çalışan Mahir Sertçelik'e 5 el ateş etti. Ersin Sertçelik, daha sonra otomobiline binerek kaçtı. O anlar çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasıyla kaydedildi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı olan Mahir Sertçelik'i ambulansla, çevredeki bir özel hastaneye kaldırdı. Amca Sertçelik, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Mahir Sertçelik, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis, amcasını vurduktan sonra kaçan Ersin Sertçelik'i, Kağıthane'deki evinde yakaladı. Sertçelik emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı