Gündem Sokak ortasında şoke eden görüntü! Kız kavgası meydan dayağına döndü

Sokak ortasında şoke eden görüntü! Kız kavgası meydan dayağına döndü

Paylaş
Sokak ortasında şoke eden görüntü! Kız kavgası meydan dayağına döndü

İstanbul Küçükçekmece’de, bir parkta iki kız grubu arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Birkaç kızın karşı gruptaki kıza tekme ve tokatla dövdüğü anlar ise bir vatandaşın cep telefonuna yansıdı.

Küçükçekmece ilçesine bağlı İstasyon Mahallesindeki bir parkta meydana gelen olayda, iki grup kız arasında henüz bilinmeyen bir nedenle internet üzerinde tartışma çıktı.

Haberin Devamı
Meydan dayağına dönen kız kavgası kamerada Küçükçekmece’de, bir parkta iki kız grubu arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Birkaç kızın karşı gruptaki kıza tekme ve tokatla dövdüğü anlar kameraya yansıdı.

Parkta buluşan kızların tartışması devam edince kavgaya dönüştü. Kavgada iki taraf da birbirine tekme tokat saldırmaya başladı.

Birkaç kız, karşı gruptan aralarına aldıkları kızı tek bulunca tekme tokat vurmaya başladı. Kız yere serildi ancak diğerleri tekmeyle vurmaya devam etti.

Bir süre devam eden kavgaya pakta bulunan vatandaşlar ayırırken, olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Karakola giden kızlar birbirinden şikayetçi oldu.

Yaşanan meydana kavgası anları ise bir vatandaşın cep telefonuna yansıdı.