Gündem Tahliye edilen Ayça Pars kimdir? Neden tahliye oldu?

Tahliye edilen Ayça Pars kimdir? Neden tahliye oldu?

Paylaş
Tahliye edilen Ayça Pars kimdir? Neden tahliye oldu?

Adnan Oktar davası devam ederken 'kedicik' Ayça Pars dün tahliye edildi. Bu gelişme sonrası Ayça Pars hakkındaki bilgier araştırılmaya başlandı. Peki, Ayça Pars kimdir?

Ayça Pars, Adnan Oktar örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınmış daha sonra da tutuklanmıştı. Dün flaş bir kararla Ayça Pars tahliye edildi. Pars etkin pişmanlık yasasından yararlanıp cezaevinden çıkarken "29 yıldır Adnan Oktar grubunda yer aldım. İlk başta gerçekleri görmemiştim. Sonradan gerçekleri görmeye başladım. Sapkınlıklar, Müslümanlık adı altında sahtekarlıkların farkına vardım. Daha önce ayrılmak istiyordum. Ama aileme zarar verirler diye ayrılmadım" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

AYÇA PARS KİMDİR?

Adnan Oktar örgütünün yayınlarından sorumlu Ayça Pars avukatının itirazı üzerine cezaevinden tahliye edildi. Ayça Pars örgütün A9 TV, örgüte ait bütün site ve internet çalışmaları, örgütün lobi faaliyetlerinden sorumlu kişi olduğu öğrenildi. Ayça Pars için şu ifadeler yer aldı: "Canlı yayınlarda rejide Meral Kalça ile görev yapar, yayınevindeki işlerle ilgili yöneticidir. Örgütün internet sitelerinin şifreleri kendisinde durur, yayından kaldırılan internet içeriklerinin bulunduğu hard diskleri saklar. Yönetici bacıdır."