Gündem Taşan nehir otomobilini yuttu, canını zor kurtardı!

Taşan nehir otomobilini yuttu, canını zor kurtardı!

Paylaş
Taşan nehir otomobilini yuttu, canını zor kurtardı!

Aydın Koçarlı'da Büyük Menderes Nehri’nin taşması sonucu sular altında kalan yoldan geçmeye çalışan Metin Balcılar, otomobiliyle mahsur kaldı. Otomobilinin üzerine çıkarak yardım isteyen Metin Balcılar'ı çevredekiler ve belediye ekipleri kurtardı

Metin Balcılar, bugün saat otomobiliyle Germencik’ten Yeniköy Mahallesi’ne gitmek için yola çıktı. Büyük Menderes Nehri’nin geçen çarşamba günü taşarak Yeniköy Mahallesi ile Germencik ilçesini birbirine bağlayan yolun 5 kilometrelik bölümünü sular altında bıraktığından habersiz olan Metin Balcılar’ın otomobili bir anda su içinde kaldı. Metin Balcılar, camdan otomobilin üzerine çıkarak yardım beklemeye başladı.

Haberin Devamı

Mahsur kalan sürücüyü gören mahalleli Selim Balcı, traktörünü getirdi. Koçarlı Belediyesi ekiplerinden de yardım istedi. Balcı’nın traktörü ve belediyeye ait iş makinesi ile otomobil, sudan çıkarıldı.

Germencik tarafından geldiğini, yolun kapalı olduğuna dair bir uyarı tabelası bulunmadığını söyleyen Metin Balcılar ölümden döndü için çok mutlu olduğunu belirtti.

Burhan CEYHAN / AYDIN, (DHA)