Terörü sonsuza kadar geride bırakmak istiyoruz

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Sadece ekonomimize maliyeti 2 trilyon doları bulan terörü artık sonsuza kadar geride bırakmak istiyoruz” dedi. Erdoğan, “Gayemiz belli; artık kan akmasın, ocaklara ateş düşmesin, yürekler dağlanmasın” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün Ankara’daki ATO Congresium’da düzenlenen TİSK 29. Olağan Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, “TİSK ailesiyle bir araya gelmekten büyük bir memnuniyet duyuyorum. Genel kurulun ülkemiz, milletimiz, işverenlerimiz ve çalışma hayatımızın tüm paydaşları için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. TİSK’in, 40’ın üzerinde ulusal, 10’u aşkın uluslararası platformda işverenleri temsil ettiğini belirten Erdoğan, “TİSK çatısı altında özellikle de işverenlerimiz için hazırlanan raporlar kıymetlidir. Ancak kâğıt üzerindeki hedefleri sahada uygulamak işin özünü teşkil etmektedir” dedi.
HAKKANİYETLİ OLMALI
Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı: “Değerli dostlar, işçi ve işveren arasındaki ilişkilerin adil, sürdürülebilir ve hakkaniyetli olması bizim için vazgeçilmezdir. Bu ilişki sağlıklı bir zemine oturtulmadığında, Allah muhafaza, sömürü ve adaletsizliğe giden yol önümüzde açılacaktır. Yalnızca sosyal barışın altını oymakla kalmayacak, aynı zamanda birlik ve dayanışma iklimine de zarar verecektir.” Erdoğan, “Yarın (bugün) Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısını yapacak. Komisyonda işverenleri temsilen yer alan TİSK’ten ellerini taşın altına koymalarını bekliyorum” ifadelerini kullandı.
İYİ BİLENLERDENSİNİZ
Erdoğan, “İş dünyamızın desteğini beklediğimiz bir diğer mesele, terörsüz Türkiye süreci. 40 yıldır ülkenin ayağına pranga olan terör sorununun çözümünün ülkemiz açısından ne anlama geldiğini en iyi bilenlerdensiniz” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sadece ekonomimize maliyeti 2 trilyon doları bulan terörü artık sonsuza kadar geride bırakmak istiyoruz. Bunu da olabilecek en geniş toplumsal ve siyasal mutabakatla, milletimizin değerleriyle örtüşen bir zeminde yapmanın hassasiyeti içindeyiz.” dedi. Erdoğan, “Gayemiz belli; artık kan akmasın, ocaklara ateş düşmesin, yürekler dağlanmasın” diye konuştu
Orta Doğu krizi piyasaları sarstı! Petrol fiyatları çakıldı, gözler akaryakıt fiyatlarında
Hesapları kontrol edin, ödemeler başladı! SSK, Bağ-Kur ve 4C emeklisi maaşı, ikramiyeyi hangi gün çekecek?
Almanya'da üretici fiyatlarına petrol şoku! 3 yılın en yüksek artışı kaydedildi
Bakanlıktan Kurban Bayramı alarmı! O mesajı sakın açmayın: Hesaplar boşaltılabilir
Bakanlık düğmeye bastı: Bu ürünler raflara asla giremeyecek




