Gündem TRT muhabiri canlı yayında rögara düştü! O anlar sosyal medyada paylaşıldı

TRT muhabiri canlı yayında rögara düştü! O anlar sosyal medyada paylaşıldı

Paylaş
TRT muhabiri canlı yayında rögara düştü! O anlar sosyal medyada paylaşıldı

Sel felaketi nedeniyle Zonguldak, Kastamonu, Sinop, Bartın ve Karabük'te hayat felç oldu. Selin hayatı olumsuz etkilediği Zonguldak'ta yayın yapan TRT Haber muhabiri, açık kalan rögar kapağı üzerine düştü. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Meteoroloji'nin Batı Karadeniz için yaptığı uyarılar sonrasında, beklenen yağış başladı. Zonguldak, Kastamonu, Sinop, Bartın ve Karabük'te sel nedeniyle hayat felç oldu. Birçok dere taştı, ev ve iş yerlerini ise su bastı.

Haberin Devamı
Sel haberini sunarken canlı yayında rögara düştü Kuvvetli yağış nedeniyle sel felaketine teslim olan Batı Karadeniz'de hayatın olumsuz etkilendiği yerlerden birisi de Zonguldak oldu. Kentte yayın yapan ve rögar akıntılarını gösteren TRT Haber muhabiri, açık kalan rögar kapağı üzerine düştü. O anlar sosyal medyada paylaşıldı.

İLÇELER SELE TESLİM

AFAD ile Meteoroloji'nin kırmızı kod uyarısı yaptığı Kastamonu'da sağanak yağış başladı. İnebolu ilçesinde şiddetli yağışın etkisiyle taşan sel suları 2 köprüyü yıktı, bir mahallede ise evleri sel suları bastı. Sel alarmıyla ilgili konuşan Bakan Soylu, 'Birçok noktada iş makinaları ve uyarılarla tedbir alındı. Ancak İnebolu’da dere çok yükseldi. Dere boyu dükkanlar açılmayacak.' dedi. Sinop'un Türkeli ilçesinde, cami ve bazı evler sular altında kaldı. Sinop'un Ayancık ilçesindeki durumu değerlendiren Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, 'En tehlikeli gün bugün. Ankara'nın kuzeyi Çankırı, Kırıkkale buralarda kuvvetli yağmur var.' diye konuştu. Bartın'da Kozcazğız terminal binasının çevresi sularla kaplandı. Sakarya, Bolu, Düzce, Çankırı, Çorum ve Amasya, Samsun, Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Karabük ve Sinop çevrelerinde kuvvetli yağmur bekleniyor.

Haberin Devamı

MUHABİR RÖGAR KAPAĞI ÜZERİNE DÜŞTÜ

Kuvvetli yağış nedeniyle sel felaketine teslim olan Batı Karadeniz'de hayatın olumsuz etkilendiği yerlerden birisi de Zonguldak oldu. Selin hayatı olumsuz etkilediği Zonguldak'ta ise yürekleri ağza getiren bir olay yaşandı.  Kentte yayın yapan ve rögar akıntılarını gösteren TRT Haber muhabiri, açık kalan rögar kapağı üzerine düştü. O anlar sosyal medyada paylaşıldı.

"CANLI YAYIN KAZASI OLDU"

Suyun içerisinde düşen muhabir, hemen ayağa kalktı. Şans eseri yaralanma meydana gelmezken muhabir o anlarda "İyiyim bir sorun yok. Canlı yayın kazası oldu." dedi.