Gündem Tuzla'da soygun dehşeti! Kuyumcuyu vurup kaçtılar

Tuzla'da soygun dehşeti! Kuyumcuyu vurup kaçtılar

Paylaş
Tuzla'da soygun dehşeti! Kuyumcuyu vurup kaçtılar

Tuzla Yayla Mahallesi'ndeki kuyumcuya motosikletle gelen iki kişi Ali yıldırım isimli çalışanı silahla yaraladıktan sonra bir poşet altınla kaçtı. Şapkalı ve cerrahi maskeli saldırgan ile motosikleti süren kasklı şüphelinin kaçış anı kameralara yansıdı.

İstanbul'un Tuzla ilçesine bağlı Yayla Mahallesi'nde saat 10.00 sıralarında meydana gelen olayda, motosikletle kuyumcuya gelen iki şüpheliden şapkalı ve cerrahi maskeli olanı içeri girdi.

Haberin Devamı

Soygun sırasında Ali Yıldırım isimli çalışanla tartışmaya başlayan şüpheli Yıldırım'a silahla ateş etti. Yıldırım ağır bir şekilde yaralanırken, saldırgan bir poşete doldurduğu altın ve ziynet eşyalarıyla dışarı çıktı.

Saldırgan motosikletle dışarıda bekleyen diğer şüphelinin arkasına bindikten sonra olay yerinden kaçtı. Çevre esnafının haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı Yıldırım ambulansla hastaneye kaldırılırken, olay yerine özel harekat polisleri de sevk edildi.

Kuyumcuyu vurup kaçtılar! Tuzla'da soygun dehşeti Tuzla Yayla Mahallesi'ndeki kuyumcuya motosikletle gelen iki kişi Ali yıldırım isimli çalışanı silahla yaraladıktan sonra bir poşet altınla kaçtı. Şapkalı ve cerrahi maskeli saldırgan ile motosikleti süren kasklı şüphelinin kaçış anı kameralara yansıdı.

Özel harekat polisleri çevrede güvenlik önlemi alırken, olay yeri inceleme ekipleri çalışma başlattı. Evli ve bir çocuk babası olan Ali Yıldırım'ın hastanedeki tedavisi sürüyor. Polis ekipleri kaçan iki soyguncuyu arama çalışmalarına devam ediyor.

Haberin Devamı

BÖYLE KAÇTILAR

Öte yandan soygunu gerçekleştiren iki şüphelinin kaçış anları da çevredekilerden bir kişinin cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde şapkalı ve cerrahi maskeli şüphelinin elinde bir poşet altınla kuyumcudan çıktığı ve motosikletli şüphelinin arkasına bindikten sonra hızla olay yerinden kaçmaları görülüyor.