Gündem Uğur Derin Dondurucu'nun sahipleri Takmaklı Kardeşler serbest

Uğur Derin Dondurucu'nun sahipleri Takmaklı Kardeşler serbest

Paylaş
Uğur Derin Dondurucu'nun sahipleri Takmaklı Kardeşler serbest

Son dakika... FETÖ/PDY operasyonları kapsamında tutuklanarak cezaevine konulan Uğur Derin Dondurucu'nun sahipleri Takmaklı Kardeşler (Ali Takmaklı ve Mehmet Takmaklı) serbest bırakıldı

15 Temmuz Darbe girişimi ardından FETÖ/PDY örgütü ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle Nazilli’de gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Uğur Soğutma Makinaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi sahipleri Ali Takmaklı ve Mehmet Takmaklı tahliye edildi.


DARBE GİRİŞİMİNDEN 1 HAFTA SONRA


Takmaklı Kardeşler'in adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi. Ali ve Mehmet Takmaklı Kardeşler, darbe girişiminden bir hafta kadar sonra tutuklanmıştı.


Mehmet Takmaklı (solda) ve Ali Takmaklı


ÜNAL TAKMAKLI CEZAEVİNDE KALPTEN ÖLMÜŞTÜ


Uğur Soğutma'nın kurucularından ve eski ortağı olan Ünal Takmaklı ise geçtiğimiz kasım ayı sonunda, tutuklu bulunduğu cezaevinde, kalp krizi sonrası hayatını kaybetmişti.


60 YILDIR FAALİYET GÖSTERİYOR


Uğur Soğutma Nisan 1954'te Aydın Nazilli’de dondurma makineleri imalatıyla faaliyete başladı. 220 dönüm fabrikada 2 bini aşkın kişi çalışıyor.

Türkiye genelinde 850’nin üzerinde satış noktası bulunan Uğur Soğutma, sektöründe dünyanın sayılı şirketleri arasında yer alıyor.