Gündem Uyuyan şoför yatak odasına girdi

Uyuyan şoför yatak odasına girdi

Paylaş
Uyuyan şoför yatak odasına girdi

Bursa'da direksiyon başında uyuyakalan bir kamyon şoförü, kullandığı kamyonla birlikte Hafize Demir'in yatak odasına girdi

BURSA’nın Mustafakemalpaşa İlçesi’nde kamyon sürücüsü Dede Duru (46), seyir halindeyken uykusuna yenik düşünce, direksiyon hakimiyetini kaybederek bir evin yatak odasına girdi. Kazada yatağında uyuyan Hafize Demir (48), çarpmanın etkisiyle yıkılan duvarın altında kalarak yaralandı.

Haberin Devamı

Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Koşuboğazı Köyünde sabah saat 06.00’da meydana gelen olayda, Konya’dan domates satmak için Bursa’ya gelen 42 D 5757 plakalı kamyon sürücüsü Dede Duru, uykusuna yenik düşünce direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yol kenarındaki bir evin yatak odasına girdi. Eşi Ekrem Demir’i (52) sabah işe gönderdikten sonra tekrar uyumak için odasına giden Hafize Demir, kısa bir süre büyük bir gürültü ile üzerine devrilen duvarlar yüzünden şoka girdi.

Yaralanan Hafize Demir özel bir araçla Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Çarpma sonrası deprem olduğunu sanan yaralı kadının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturmaya Mustafakemalpaşa Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı. Gözaltına alınan kamyon sürücüsü ifadesinin ardından adliyeye çıkartılacak.

Haberin Devamı

Sezgin EREN/ DHA