Gündem Yalova'da sağanak yağış! Ev ve iş yerleri su altında kaldı

Yalova'da sağanak yağış! Ev ve iş yerleri su altında kaldı

Paylaş
Yalova'da sağanak yağış! Ev ve iş yerleri su altında kaldı

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Marmara Bölgesi'nde sağanak yağış etkili oluyor. Yalova'da yağmur günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Metrekareye 48 kilo yağmur düşen kentte birçok ev ve iş yeri su altında kaldı.

Marmara Bölgesi'nde etkili olan sağanak, Yalova'da da günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Birçok ev ve iş yeri su altında kalırken, kara yolunda oluşan su birikintileri uzun araç kuyruğuna yol açtı. Kentte metrekareye 48 kilogram yağmur düştü.

Haberin Devamı
Yalova’da sağanak yağış etkili oluyor Yalova’da sabah erken saatlerden itibaren başlayan şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiliyor.

Kentte sabah saatlerinde başlayan sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Yaklaşık 1 saat boyunca aralıksız süren yağış nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oldu.

Yağış nedeniyle vatandaşlar ve araç sürücüleri zor anlar yaşadı. Fatih Caddesi, İstanbul Caddesi, Orman İşletme ve Çavuşlu kavşaklarında uzun araç kuyrukları oluşurken, birçok ev ve iş yerini de su bastı. Vatandaşlar yağmur sularını kendi imkanlarıyla tahliye etti.

Yalova Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri metrekareye 48 kilo yağmurun düştüğü kentte, yağışın gün boyu devam edeceğini açıkladı.