GündemYer: Şanlıurfa! Müdür yardımcısına bıçaklı saldırı girişimi

Yer: Şanlıurfa! Müdür yardımcısına bıçaklı saldırı girişimi

Yer: Şanlıurfa! Müdür yardımcısına bıçaklı saldırı girişimi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde öğrenci velisi olduğunu söyleyen bir şahsın, müdür yardımcısına yönelik bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu öne sürüldü. Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan açıklamada "Veliyim diyen şahıs etkisizleştirildi" denildi.

Şanlıurfa Valiliği, Siverek ilçesinde bir ortaokulda müdür yardımcısına yönelik saldırı olduğu iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Açıklamada, "Siverek ilçemizde bir ortaokulda bir öğretmenimizin kendisine yönelik saldırı sonucunda yaralandığı şeklinde haber siteleri ve sosyal medyada bazı haberlerin yer alması üzerine açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

Haberin Devamı

Bugün saat 12.40 sularında Siverek'te bulunan Dumlupınar Ortaokuluna gelerek öğrenci velisi olduğunu beyan eden ve şüpheli hareketler sergileyen bir kişi okulda bulunan polisimiz tarafından etkisiz hale getirilmiştir. Herhangi bir yaralanma söz konusu değildir" denildi.