Antalya Gündoğmuş yayla yollarında çalışma

Gündoğmuş yayla yollarında çalışma

Paylaş
Gündoğmuş yayla yollarında çalışma

Gündoğmuş yayla yollarında çalışma

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Gündoğmuş'ta Senir ve Serinyaka Yaylası'nın 9 km'lik yolunda stabilize çalışması yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Antalya'nın dört bir yanında yolları güvenli ve konforlu hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir ekipleri, Gündoğmuş'un Senir ve Serinyaka Yaylası'na ulaşımı kolaylaştırmak için stabilize yol çalışması yürütüyor. Yağmur sularının yola zarar vermemesi için belirlenen bölgelere büz koyuluyor ve şarampoller temizleniyor. 9 km'lik yola dolgu malzemesi serilerek silindirle sıkıştırılıyor.

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Sorumlusu İsa Akdemir ile birlikte yolda inceleme yapan Senir Mahalle Muhtarı Durmuş Ali Yıldız ve Serinyaka Mahalle Muhtarı Nadir Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve ekibine yürütülen çalımalar için teşekkür etti. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Gürdoğmuş'ta 10 km uzunluğundaki Güneycik ve Gençler yayla yolunun stabilize çalışmalarını da tamamladı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı