Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 14 Kasım 2021

Güne Başlarken | 14 Kasım 2021

Paylaş
Güne Başlarken | 14 Kasım 2021

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

  • Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bir genç, anne ve babasını silahla öldürdükten sonra intihar etti.
  • Milli Eğitim Bakanlığının merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam edilecek fizyoterapist ve destek personelinin yerleştirme sonuçları belli oldu.
  • 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nin 9. haftasına oynanan üç maçla devam edildi.
  • Kahramanmaraş’ta düğün salonunda çıkan kavgaya karışan kişi otomobilini çevredekilerin üzerine sürdü, ilk belirlemelere göre 6 kişi yaralandı.
  • FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 9’uncu hafta maçında A Milli Takım, Cebelitarık’ı 6-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Cebelitarık Teknik Direktörü Julio Cesar Ribas, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Güne Dair Notlar

  • 14 Kasım günü saat 7.40'ta dolar 9, 98 TL euro ise 11, 43 TL.
Hava durumu ise şöyle: 
İstanbul, Parçalı ve az bulutlu. 7°C, 17°C
Antalya, Parçalı ve az bulutlu. 13°C, 25°C
Ankara, Parçalı ve az bulutlu. 1°C, 15°C
Trabzon, Parçalı ve az bulutlu. 9°C, 17°C
Diyarbakır, Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu. 2°C, 20°C

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

14 Kasım günlük burç yorumları

KOÇ: Maddi konularda inatçı tavırlarınız var. Planlarınızı hızlıca yaşama geçirme konusunda aceleci davranıyorsunuz. Hafızanızın güçlü yönlerini ortaya çıkaracaksınız. Duygularınız ön planda olacak.

BOĞA: İnatçı yapınız daha da belirginleşecek. Fikirlerinizden ödün vermek istemiyorsunuz. Yaşamla ilgili o kadar çok planınız var ki, saplantılar içinde olduğunuz zaman kısır döngü içine giriyor, tepkili davranıyorsunuz.

İKİZLER: Düşündüğünüz her şeyi tecrübenizle pekiştirerek planlıyorsunuz. Arkadaşlarınızla yapacağınız işbirliğinin çok önemli olduğunu biliyorsunuz. Açık fikirli, idealist ve yapıcı olanları tercih ediyorsunuz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Şartları zorlamak adına başlattığınız çalışmalardan iyi sonuçlar alacaksınız. Bulunduğunuz şartları kendinize göre yargılamaktan vazgeçmelisiniz. Her an değişen fikirleriniz yüzünden çevrenizi zorlayabiliyorsunuz.

ASLAN: Sıkıntılarınız var ve annenizle ilgili bazı sorunlar güncellik kazanıyor. Ondan beklediğiniz maddi desteğe istediğiniz yanıtı alabileceksiniz. Güven duygusuna ihtiyacınız var. Enerjinizi doğru kullanmalısınız.

BAŞAK: Birlikte çalıştığınız kişilerin sizinle aynı fikirde olmasına dikkat ediyorsunuz. Bugün geleneksel yönlerinizi aşarak yeniliklere açık olacaksınız. Çekiciliğinize güvenerek birçok işinizi istediğiniz yöne çekebileceksiniz.

TERAZİ: İşinize duygusal sorunları karıştırmak istemeyeceksiniz. Bulunduğunuz ortamlarda şüpheciliğiniz yüzünden arkadaşlarınızın eleştirisine maruz kalabilirsiniz. Kendinizi ispat etmenize hiç gerek yok.

AKREP: İçinizdeki dengenin mükemmel olması sayesinde çözüm üreten tarafınız ortaya çıkarıyor. Manevi duygularınızı öne çıkaracaksınız. Olaylara farklı bir bakış açısı getirerek takdir kazanıyorsunuz.

YAY: Çevrenizle ters düşmekten hoşlanmıyorsunuz. Dostluk duygunuz yoğun. Bugün, başarınızın alkışlanması olumlu sonuçları getiriyor. Sağlam düşünceler içinde olmaya devam edin.

OĞLAK: Yapacağınız işlerin ince detaylarını düşünmeli ve kendinizi olayların içine atmamalısınız. Araştırma yaptığınız zaman birçok olayın iç yüzünü daha kolay görebilecek, arkadaşlarınızla başarılı organizasyonlara gireceksiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Ailenizle birlikte geçireceğiniz çok yoğun bir gün olacak. Özellikle genç aile bireylerinin kişisel özelliklerinden kaynaklanan sorunlar gündeme gelebilir. Bugün özellikle kalp kırmamaya özen göstermelisiniz.

BALIK: Finans konularının gündeme gelmesiyle satın alma duygunuz ortaya çıkıyor. Çevrenize hediye vermek isteyebilirsiniz. Beğendiğiniz konularda kendinizi çok daha mükemmel yetiştirmek isteyeceksiniz.