Türkiye (Son Dakika) Güne Başlarken | 19 Aralık 2021

Güne Başlarken | 19 Aralık 2021

Paylaş
Güne Başlarken | 19 Aralık 2021

Günaydın! Mottomuz belli: Gün başlarken herkes için 24 saattir!

Haberin Devamı

Sen uyurken neler oldu?

Güne Dair Notlar

  • 19 Aralık günü saat 7.40'ta dolar x TL euro ise x TL.

Hava durumu ise şöyle:

Detaylı hava durumu için şöyle alalım: Meteoroloji

19 Aralık günlük burç yorumları

KOÇ: Bugün, bazı engellerle karşılaşabileceğiniz bir konuda küçük sorunlar yaşayabilirsiniz. Kendinize güvenme konusunda partnerinizden alacağınız destek, dengelerinizi yeniden kurmanızı sağlayacak.

BOĞA: Çalışmalarınızda estetik ve duygusal yönlerinizi ortaya koyuyorsunuz. Cazibeniz olumlu şekilde artarken aşk yaşantınızda bir hareketlenme söz konusu olacak. Her şeyin olumlu gelişmesini arzuluyorsunuz.

İKİZLER: Siz güçlü bir mantığa sahip olmanıza rağmen dengelerinizi korumakta zorlanabilirsiniz. Olağanüstü olaylar ilginizi çekecek. Belki de bu ilgi yıllarca içinizde sakladığınız bazı olayları tetikleyecek.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Bugün yorumlarınızı içinizden yapın. Olaylara bakış açınızı genişletin. Dostlarınızın iş yaşantınıza yapacağı katkıları önemsemelisiniz. Kendi bildiğinizden şaşmıyor olmanızı çevreniz takdir ediyor.

ASLAN: Yönetici ruhunuzu bir türlü tatmin edemiyorsunuz. Yeni bir iş gündemde. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığından emin olabilirsiniz. Partnerinizle gerilime neden olmak istemiyorsunuz.

BAŞAK: Canlı ve dinamik yapınıza uygun ortamlarda bulunduğunuz zaman motivasyon gücünüz iki katına çıkıyor. Farklı değerler peşinde koşmanın mükafatını görüyorsunuz. Bugün sınırları aşmayın.

TERAZİ: Size değersiz görünen bazı şeyler başkaları için önemli olabilir. Onlarla iletişim sorunu yaşamaktan kaçının. Aranıza mesafe koymalı ve iyi niyetli olmaya devam etmelisiniz. Çekişmeli ilişkiler size göre değil.

AKREP: Siz duygu insanısınız ve hareketli bir yapınız var. Devamlı hareket halinde olmanız, çevrenizdeki kişilerin başını döndürüyor. Bir yere bağlanmaktan hoşlanmıyorsunuz. Karışık işler size göre değil.

YAY: Düşüncelerinizi sergilerken sınır tanımıyorsunuz. Sevgide tutucu yönlerinizi göstermek yerine daha cesur davranıyor, partnerinizin gözüne girmeyi başarmalısınız. Gerçekçi olmaktan uzaklaşmayın.

OĞLAK: Özel duygular öne çıkarken engellere karşı tepkili davranıyorsunuz. Bugün hızlı düşüneceğiniz konular gündeme gelecek. Araştırmacı yapınızla yaşamı sorgulayarak ilerliyor, istediğiniz konularda başarılı oluyorsunuz.

Haberin Devamı

KOVA: Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizde gelişen birçok olayın nedenini araştırabilirsiniz. Başarınız yükselirken güçlü kişilerden destek alacaksınız. Zekanıza ve yeteneklerinize güvenmeniz başarı getiriyor.

BALIK: İş problemlerinizle çevrenin huzurunu bozmak istemiyorsunuz. Yoğun temponuzu dengelemeye ihtiyacınız var. Bazı işlerinizin dar boğazda olduğunu görmek sizi daha güçlü kılacak. Stresten uzak durun.