Spor Güneş: Bizi 10 kişi bırakmaya alıştılar

Güneş: Bizi 10 kişi bırakmaya alıştılar

Paylaş
Güneş: Bizi 10 kişi bırakmaya alıştılar

Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olan Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, hakem Cüneyt Çakır'ı eleştirdi

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olan Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş maçın ardından konuştu.

Sözlerine kırmızı kart pozisyonunu değerlendirerek başlayan Güneş, "Bizi 10 kişi bırakmaya alıştılar. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında hep tesadüfen 10 kişi kaldık. Futbolda bunlar olabilir. Bundan sonra daha dikkatli olmalıyız. Skor olarak oyunun karşılığı bu olmamalıydı. 11'e 11 olduğumuz dakikalarda bizim daha çok pozisyonumuz vardı. 10 kişi kaldık ama yine de gol için uğraştık. Oyunun tamamı için olumsuz şeyler diyemem. Deplasmanda Fenerbahçe'yi daha çekinerek oynamaya zorladık. Onları da tebrik etmek lazım, kendi oyuncularımızı da tebrik etmek lazım." şeklinde konuştu.

Tolga Zengin'in gördüğü sarı karta da değişenen tecrübeli teknik adam, " Bir kaptanın kendisine atılan pili, taşı vs., artık küfür demiyorum ne yazık ki hadi onu sineye çekiyoruz artık ülkemizin gerçeği olmuş ama bunları hakeme söylemeye gidince sarı kart görmesini anlayamıyorum. Onun dışında oyuncularımın bu atmosfere alışkın olduğunu söyleyebilirim. Hakemler bizim için de takdir haklarını kullanırlarsa biz de daha iyi sonuçlar alırız ancak bu şekilde biz de maç kazanırsak o zaman lig içinden çıkılamaz hal alır. Biz yeniden dik durup, çalışıp, işimizi yapıp, iyi sonuçlar almaya çalışacağız." sözlerini kullandı.

Haberin Devamı