Spor Güneş'e çılgın teklif! 8 milyon Euro ve sınırsız transfer

Güneş'e çılgın teklif! 8 milyon Euro ve sınırsız transfer

Paylaş
Güneş'e çılgın teklif! 8 milyon Euro ve sınırsız transfer

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, sadece Türkye’de değil, dünyada da  ilgi görmeye devam ediyor.

2015-2016 sezonun başında siyah-beyazlı takımın başına geçen ve görev yaptığı 2 yılda da şampiyonluk yaşayan deneyimli teknik adam, Beşiktaş’la üst üste 3. şampiyonluğun mücadelesini veriyor.

HEM İYİ PARA HEM SINIRSIZ TRANSFER


Daha önce Güney Kore’de de çalışan deneyimli teknik adama bu sefer Katar takımları talip oldu. Katar Yıldızlar Ligi’nde 2. sırada bulunan Al Sadd kulübü yetkilileri, Şenol Güneş’e yıllık 8 milyon Euro ücret ve sınırsız transfer yetkisi verdi. Başarılı hocayı çok isteyen Al Sadd’lı yetkililer, menajerler aracıyla tekliflerini ilettiler. Siyah-beyazlı kulüp ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Şenol Güneş ise, Beşiktaş’ta yapmak istediği işler olduğunu dile getirerek teklifi reddetti. Siyah-beyazlı takımla başarılı bir performans çizen Güneş, sözleşmesini tamamlamak istediğini ifade etti.

Güneş’e tek teklif Al Sadd takımından değil. Katar Yıldızlar Ligi’nin 4. sırasında bulunan Al Gharafa kulübü de başarılı hoca ile ilgileniyor. Teknik direktörülüğünü Bülent Uygun’un yaptığı Al Grafaha yöneticileri, sıralamada puan olarak geri kaldıkları için Uygun’un perofrmasından memnun olmadıkları ve 2 ay sonra yolları ayırmayı düşündükleri ifade edildi. Güneş’e teklif getiren Katar kulübü, Al Sadd’da olduğu gib ret cevabı aldı. (Yeni Şafak)

Haberin Devamı