Spor 'Güneş Trabzonspor'dan bir yere gidemez'

'Güneş Trabzonspor'dan bir yere gidemez'

Paylaş
'Güneş Trabzonspor'dan bir yere gidemez'

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, ayrılık iması içeren teknik direktör Şenol Güneş'in sözlerinin, 'Yorgunluk sonucu yapılmış açıklama' olarak değerlendirerek, "Trabzonspor'dan bir yere gidemez" dedi

Yöneticilerin de, futbolcuların da yoğun maç trafiğinde yorulduğuna vurgu yapan Nevzat Şakar, teknik direktör Şenol Güneş ile herhangi bir anlaşmazlığın söz konusu olmadığını belirterek şunları söyledi:

>>> ŞENOL GÜNEŞ'TEN İSTİFA SİNYALİ

"Hoca da yoruldu. Bu yorgunluk neticesinde yapılmış bir açıklama. Bazı basın kuruluşları istifa anlamı çıkarıyorlar. Hocamızla dün gelecek yılın transferini, kamp yapılacak yeri ve kamp dönemini konuştuk. Böyle bir şey sözkonusu bile değil. Bu konuda Trabzonsporlular rahat olsun. Şenol hocanın da dinlenmeye ihtiyacı var. Hepimiz yorulduğumuz için zaman zaman böye yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Daha önce de söylediğim gibi Şenol hoca tekerkeli sandalyede dahi olsa Trabzonspor’dan bir yere gidemez."

Pazartesi günü Başkan Sadri Şener ve Şenol Güneş ile İstanbul’da buluşacaklarını anlatan Şakar, "Bir değerlendirme yapacağız. Ama bu değerlendirme hocanın istifasıyla ilgili değil. Yapacağımız transferlere ve kamp dönemine dönük olacak" diye konuştu.

Ömür AVCI/TRABZON, (DHA)

Haberin Devamı