Merkez Güneysu İlkokulu'na Destek Eğitim Odası

Güneysu İlkokulu'na Destek Eğitim Odası

Paylaş
Güneysu İlkokulu'na Destek Eğitim Odası

Güneysu İlkokulu'na Destek Eğitim Odası

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Merkezde bulunan Güneysu İlkokulu'na, Destek Eğitim Odası ve Müzik Atölyesi kuruldu.

Açılışı öğrencilerle birlikte gerçekleştiren Vali Ömer FarukCoşkun, hizmete giren Destek Eğitim Odası hakkında İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mulla Katık'tan bilgi aldı. Mulla Katık, özel eğitim gereksinimli öğrenciler ve üstün yetenekli öğrencilerin yararlandığı Destek Eğitim Odası’nın özel gereksinimli öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik eğitim programlarıyla faaliyet göstereceğini kaydetti.
Daha sonra okulun Müzik Atölyesi'nin de açılışını yapan Vali Coşkun, Müzik öğretmeni Alper Türköz'den okulda oluşturulan ritim grubu ve grubun çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Ziyaretinin sonunda okulun öğretmenleri ile bir araya gelen Vali Coşkun, ilk olarak okul müdürü Halil Sünbül'den okul hakkında bilgi edindi. Daha sonra öğretmenlerle bir süre sohbet eden Vali Coşkun, okulu Destek Eğitim Odası ve Müzik Atölyesi’nin açılışı vesilesiyle ziyaret ettiğini ifade ederek, “Okulumuzu ziyaret etmişken siz değerli öğretmenlerimizle bir araya gelerek sizlerin görüş ve önerilerinizi almak ve fedakârca yaptığınız çalışmalar nedeniyle sizlere şükranlarımızı sunalım istedik. Her zaman ifade ediyoruz; öğretmenlerimizin desteği ve fedakârlığı olmadan eğitimde başarıyı yakalamamız mümkün değil. Evlatlarımızın eğitimi ve hayata hazırlanmaları noktasında gösterdikleri gayret için kıymetli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı