Manavgat Güngör: Güçlü ve çeşitlenmiş kent ekonomisi için çalışıyoruz

Güngör: Güçlü ve çeşitlenmiş kent ekonomisi için çalışıyoruz

Paylaş
Güngör: Güçlü ve çeşitlenmiş kent ekonomisi için çalışıyoruz

Güngör: Güçlü ve çeşitlenmiş kent ekonomisi için çalışıyoruz

MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Manavgat Kaymakamı Abdulkadir Demir'e kent ekonomisini çeşitlendirmek için yaptıkları çalışmaları anlattı. Göngör, "Çeşitlenmiş kent ekonomisi için çalışıyoruz" dedi.

Manavgat Kaymakamı Abdulkadir Demir, MATSO'yu ziyaret etti. Başkan Seydi Tahsin Güngör, Kaymakam Demir'i kapıda karşılayarak çiçek takdim etti. Başkan Güngör, ziyarette Kaymakam Demir'e, Manavgat iş dünyası, oda çalışmaları ve kent ekonomisini çeşitlendirerek güçlendirmek amacıyla yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Manavgat ekonomisinin turizm ve tarım ağırlıklı olduğunu anlatan Güngör, ilçenin geleceği açısından ekonomik faaliyetleri çeşitlendirmek için oda olarak yaptıkları çalışmaları anlattı. MATSO'nun Manavgat ekonomisi ve şehrin gelişmesinde önemli katkılar sağladığını aktaran Başkan Güngör, "Güçlü ve çeşitlenmiş bir kent ekonomisi için çalışıyoruz" dedi.

MATSO ŞEHRİN GELİŞMESİNDE ÖNEMLİ BİR YERE SAHİP

MATSO'nun çalışmalarını inceleme fırsatı bulduklarını kaydeden Manavgat Kaymakamı Abdulkadir Demir, şehrin gelişiminde sivil toplum kuruluşlarının önemine işaret etti. MATSO'nun ilçenin gelişmesinde önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Demir, ilçeye Turizm Fakültesi başta olmak üzere lise ve ana sınıfı kazandıran MATSO'ya teşekkür etti. MATSO'nun ekonomiyi çeşitlendirmek amacıyla Manavgat Organize Sanayi Bölgesi (OSB)'nin kurulmasında çok önemli bir çaba gösterdiğini vurgulayan Demir, Manavgat OSB'nin faaliyete geçmesi ile şehrin ekonomisinin daha da güçlü olacağını ve istihdama büyük katkı sağlayacağını kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı