Manavgat Güngör: Muhasebeciler MATSO'nun çözüm ortağı

Güngör: Muhasebeciler MATSO'nun çözüm ortağı

Paylaş
Güngör: Muhasebeciler MATSO'nun çözüm ortağı

Güngör: Muhasebeciler MATSO'nun çözüm ortağı

MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Güngör, muhasebecilerin MATSO'nun çözüm ortağı olduğunu söyledi.

Yeminli mali müşavir Mesut Solkol, MATSO'yu ziyaret etti. Yaklaşık iki saat süren ziyarette MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör ile yaşanan Manavgat yangının ekonomi üzerinde oluşturduğu etkiler ve Manavgat'ın ekonomik sorunlarının çözümü konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, muhasebecilerin MATSO'nun çözüm ortağı olduğunu belirtti. Başkan Güngör, "Ekonomik yaşamın içerisinde var olabilmenin en önemli koşulu kısa, orta ve uzun vadede doğru planlamalar yapabilen bir muhasebe sistemidir. Bir işletmenin veya şirketin sürdürebilir bir büyüme sağlayabilmesi için iyi bir muhasebe bölümü olmazsa olmaz şarttır" dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Güngör, "Mesut Beyle ufuk açıcı bir sohbet yaptık. İlçemizin sorunları üzerinde fikir alışverişinde bulunduk" diye konuştu.

Yangının ilçe ekonomisine olan etkileri ve çözümleri konusunda düşüncelerini paylaşan yeminli mali müşavir Mesut Solkol da "Seydi Başkanım ile karşılıklı ilçemizin ekonomik sorunları ile ilgili sohbet ettik. Oldukça verimli bir sohbet oldu. Gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı kendisine teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı