Eğitim - Kariyer Gurur ’lu öğrenciler halkın nabzını tutuyor

Gurur ’lu öğrenciler halkın nabzını tutuyor

Paylaş
Gurur ’lu öğrenciler halkın nabzını tutuyor

Sağlık alanında kazandıkları bilgi ve becerileri toplumla paylaşan Gurur Okulları Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, Silivri’de haklın nabzını ölçtü ve vücut kitle endeksini hesapladı

Gurur Okulları Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri ve görevli öğretmenleri sağlık alanında kazandıkları bilgi ve becerileri toplumun geri kalanı ile paylaşmak üzere Silivri ilçesinde “tansiyon ölçme ve vücut kitle endeksi hesaplama” etkinliği düzenlediler.

Bu etkinlik kapsamında Gurur Okulları standına gelen kişilerin tansiyonu ölçülerek onlara yüksek tansiyon ya da düşük tansiyon durumunda yapılması gerekenler ile ilgili bilgiler verildi.

Aynı zamanda isteyen kişilerin vücut kitle endeksi hesaplanarak obezite ve diğer yeme bozuklukları hakkında önemli bilgiler verildi.

Gurur Okulları bünyesinde anaokulu, ilkokul, ortaokul, sağlık lisesi, adalet lisesi ve akşam lisesi olarak 4 ayrı kampüste 7 okulla eğitim veriliyor. Kurum yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çekiyor.

Hayatın içinde şekilleniyorlar

Gurur Eğitim Kurumları, öğrencilerinin sosyal yönlerini geliştirmek amacıyla da okul bünyesinde Gazetecilik Kulübü kurdu. Kulüp üyesi öğrenci ve öğretmenler Beylikdüzü Emniyet Müdürü Mustafa Aksu, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasef Bakırcı, Beylikdüzü Müftüsü Eyyüp Demir ve Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur ile hem işe hem hayata dair röportaj yaptı. Yapılan bu röportajlar okul gazetesinde yer alarak öğrencilerin bu engin tecrübelerden yararlanması sağlandı.

Haberin Devamı