Kültür - Sanat 'Güzel Bir Gün' olacak
Paylaş
'Güzel Bir Gün' olacak

Küçükçiftlik Park'ta öğle saatlerinde başlayacak Güzel Bir Gün festivali, farklı içeriğiyle alışılmış festivallerden farklı, gün boyu piknik havasında geçecek.

İstanbul, yaz mevsimini KüçükÇiftlik Park’ın çim alanında konserler, performanslar, bahçe oyunları, workshoplar ve özel olarak seçilmiş lezzetlerle dolu bir şenlikle karşılıyor.

Haberin Devamı

Piknik havasında geçecek Güzel Bir Gün’de Gaye Su Akyol’dan İlhan Erşahin’e; Feathered Sun ve Nu’dan, Büyük Ev Ablukada’ya, festivali düzenleyen Mini Müzikhol ve Nublu'nun müzisyen ve DJ dostları gün boyu iki sahneyi boş bırakmıyor.

Nitelikli yeme-içme standları

Güzel Bir Gün’ün yeme-içme seçkisi de alışılagelmiş festivallerden farklı. Özenle seçilmiş, nitelikli yiyecek standları arasında Datlı Maya, Nublu Kitchen, John Harkrider’ın özel Teksas barbeküsü, Chris’in Kore Füzyon tacoları, Upper Crust pizzalar, el yapımı Giano çikolata ve dondurmalar, Petra Coffee kahveleri ile Juice LA var. Gün boyu workshoplar, oyunlar Güzel Bir Gün, öğle saatlerinde Löle’den yoga seansı ile başlayacak. Yogayı takiben gün boyu workshoplar devam edecek.

Haberin Devamı

Mixology, Papier Atelier'den kağıt figür atölyesi, Müz’den seed bomb, Bi Nevi'den raw food uygulamaları, Civan ile papyon tasarımı, Bimamma'dan hayvan evi yapımı Analog Kültür'den ‘plak kültürüne giriş’ ve Bitti Gitti’den kaleydeskop atölyelerden yalnızca birkaçı.

Güzel Bir Gün’de atölyeler devam ederken bir yandan Twister, Jenga gibi oyunlar da oynanabilecek.

Alışveriş alanında ise tişörtleriyle Brand Who, pet eşyalarıyla Bimamma, geçici dövmeleriyle Tattly, eski afiş ve reklamlarıyla Kağıt Çocuk, That Magazine ve plaklarıyla Analog Kültür yer alıyor.

HAYVAN DOSTU FESTİVAL

Güzel Bir Gün’ün sosyal sorumluluk konukları arasında Change.org, Beyoğlu ve Beşiktaş’ta evsizler için çorba yapıp dağıtan Şefkat-Der Evsizler Evi, hayvan sahiplendirme kolektifi Tanış Onunla ve çöp geri dönüştürme ekibi Closet Circuit de bulunacak. Önemli not: İçeriğiyle de “pet friendly” olan Güzel Bir Gün’e hayvanseverler, hayvan dostlarıyla beraber bekleniyor.