Hız sınırı konusunda ciddi endişelerim var

Hız sınırı konusunda ciddi endişelerim var

7.05.2022
Türkiye’de kazaların ve ölümlerin azalması sürücülerin daha iyi araç kullanmaya başladığının bir göstergesi değil. Sürücüler kurallara uymayacak şekilde direksiyon başına geçmeye devam ediyor. Türkiye’nin karayolu altyapısı geçmişle mukayese edilemeyecek kadar gelişti. Araçlar daha güvenli, ABS, EBS gibi elektronik destek sistemlerine sahipler.
Alt karın kaslarınızın daha çok görünmesini sağlayacak ipuçları

Alt karın kaslarınızın daha çok görünmesini sağlayacak ipuçları

12.06.2021
Alt karın kaslarını güçlendirmek son derece zordur. Bunun nedeni, vücudumuzun çok fazla fazla yağı depoladığı yer olmasıdır. Kadınlarda alt karın kasları östrojen yağ depolamasının belirlenmesinde ek bir rol oynadığından, etkileri kadınlar için daha da belirgindir. Bu bölgeyi güçlendirmek sadece mayo içinde daha rahat hissetmenizi sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda dengenizi geliştirecek ve belinizi stabilize edecektir. Bir sonraki antrenmanınız sırasında bu beş hareket devresini iki ila üç kez tekrarlayın.
18 tekerlekli tırla ABS fren sistemi testi

18 tekerlekli tırla ABS fren sistemi testi

13.11.2020
Kamyon, TIR ve otobüslerde hava ve hidrolik fren sistemi kullanılır genelde hava boşaldığında fren tutmaz buna fren patlaması denir. Geliştirilen bir dizi yeni teknolojik sistemlerle bu fren sorunu asgari düzeye indirilmek istenmektedir. Görüntüdeki 18 tekerlekli aracın ani fren sistemi test edilmektedir.