Aldatılma

Aldatılma Haberleri

Son dakika aldatılma haberleri ile ilgili Posta.com.tr'ye eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan aldatılma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan aldatılma haber sayfamızda...
Arzum Onan'dan Mehmet Aslantuğ itirafı

Arzum Onan'dan Mehmet Aslantuğ itirafı

22.02.2024
Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan, 27 yıllık evliliklerini geçtiğimiz mayıs ayında tek celsede bitirdi. Boşanma davasının ardından ünlü çift hakkında birçok iddia ortaya atılmış ve Mehmet Aslantuğ’un Arzum Onan’ı aldattığı ileri sürülmüştü. Aldatılma iddialarını Mehmet Aslantuğ ise kesin bir dille yalanlamıştı. Şimdi ise Arzum Onan kendisine yöneltilen barışma sorusuna net bir şekilde yanıt verdi.
Ani gelişen stres ve hayal kırıklığına dikkat!

Ani gelişen stres ve hayal kırıklığına dikkat!

14.02.2024
Yoğun duygusal travmalar kalp kırıklığına yol açsa da aslında fiziki olarak da kalp üzerinde belirgin etkiler yaratabiliyor. Ani gelişen şiddetli üzüntü, hayal kırıklığı ve stresin kırık kalp sendromuna yol açabileceğini belirten Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Ali Buturak, hastada ani başlayan göğüs ağrısı, nefes darlığı, çarpıntı, baş dönmesi ve bayılma gibi şikayetlerin ortaya çıkabileceğini söyledi.
‘Vazgeç gönül’ ile ‘Ben tabii ki’

‘Vazgeç gönül’ ile ‘Ben tabii ki’

5.01.2024
90’lar popunun iki yıldızı ‘Vazgeç Gönül’ Zeynep Dizdar ile ‘Ben Tabii ki’ Ümit Sayın’ın aşkı hep bir efsane gibi anlatılırdı...
Arzum Onan ile boşanan Mehmet Aslantuğ’dan evlilik mesajı

Arzum Onan ile boşanan Mehmet Aslantuğ’dan evlilik mesajı

29.12.2023
Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan, 27 yıllık evliliklerini geçtiğimiz mayıs ayında tek celsede bitirdi. Boşanma davasının ardından ünlü çift hakkında birçok iddia ortaya atılmış ve Mehmet Aslantuğ’un Arzum Onan’ı aldattığı ileri sürülmüştü. Aldatılma iddialarını Mehmet Aslantuğ ise kesin bir dille yalanlamıştı. Şimdi ise Mehmet Aslantuğ kendisine yöneltilen barışma ve tekrar evlilik sorularına yanıt vererek boşanmalarının asıl nedenini açıkladı.
Bülent Ersoy’dan aldatılma itirafı

Bülent Ersoy’dan aldatılma itirafı

23.12.2023
Bülent Ersoy, YouTube’da Banu Alkan ve Safiye Soyman ile yaptığı programda çarpıcı itiraflarla gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak 'Gazinocular Kralı' olarak bilinen Fahrettin Aslan ile üç sene aşk yaşadığını açıklayan Bülent Ersoy şimdi ise biten evliliklerinin nedenini anlattı.
Herkes herkesi aldatıyor mu?

Herkes herkesi aldatıyor mu?

12.11.2023
Yalnız olan da, sevgilisi olan da, evli olan da aldatılmaktan korkuyor. Hele hele daha önceki ilişkisinde aldatılmış olanlar, ikinci kez aynı şeyi yaşadıklarında şu soruyu sormaya başlıyor: “Herkes mi aldatır?” Hayır, herkes aldatmıyor...
Televizyon oyunculuğu gerçek oyunculuk değil

Televizyon oyunculuğu gerçek oyunculuk değil

15.10.2023
'Serçenin Gözyaşları' filminde şiddet mağduru bir kadını oynayan Sedef Şahin televizyon oyunculuğunun gerçek oyunculuk olmadığını belirtip "Hiç oyuncu olmayan birini bile televizyonda iyi oynamış gibi göstermek mümkün" diyor.
Erkek arkadaşınız sizi aldatıyor olabilir! Bu davranışlar onları hemen ele veriyor

Erkek arkadaşınız sizi aldatıyor olabilir! Bu davranışlar onları hemen ele veriyor

4.10.2023
İlişkilerde aldatılmayla karşılaşmak gerçekten güveninizi kaybetmenize sebep olur. Hayatınızı birlikte sürdürdüğünüz ve büyük bir mutlulukla evlendiğiniz eşinizde değişimler gözlediğinizde aldatıldığınızı düşünebilirsiniz. Eğer evliliğinizde aldatıldığınıza dair şüpheleniyorsanız bunu anlamak için birkaç basit ipucu var. Aldatan erkekleri ele veren işaretleri Posta.com.tr okurları için derledik.
Aldatmak

Aldatmak

1.09.2023
Aldatılma, bir jinekolog ve cinsel terapistin masasına en çok gelen konulardandır maalesef. Aldatmanın tanımı, sınırları, uzun ve kısa vadede sonuçları, aldatılanın ruhsal durumu, aldatanın gerekçeleri, üçüncü şahsın önemi... Öyle çok şey var ki konuşulacak. Ama şunu söyleyebilirim özet olarak; aldatma yaşanan ilişkiler sürse de genelde dört değil en fazla üç tekerlek gidiyor. Çünkü kırılan tekerleğin tamiri, düşünüldüğünden zor. Ve genelde arıza, arızalı tarafından saklanıyor. Umarım bu satırları, hiç yaşamamış ve yaşamayacak biri olarak okursunuz.
İhanete karşı imzalı sözleşme

İhanete karşı imzalı sözleşme

27.08.2023
ABD’de bir çift uzak mesafe ilişkilerini sürdürmek için katı kuralları olan bir sözleşme yaptı. İhlal edenin diğerinden davacı olabileceğini içeren sözleşme dünyayı ikiye böldü.
Falda boynuz görmek ne demek? Kahve falında boynuz şekli ne anlama gelir?

Falda boynuz görmek ne demek? Kahve falında boynuz şekli ne anlama gelir?

17.08.2023
Kandırılmak ya da aldatılmak üzerinden falda boynuz görmek ifade edilmektedir. Bu durum kişinin özel yaşantısında aldatılması ya da iş hayatında kandırılması gibi durumlar üzerinden ele alınabilir. Falda boynuz görmek ne demek? Kahve falında boynuz şekli ne anlama gelir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
Cinsel özgüven

Cinsel özgüven

11.08.2023
Canlarım, özgüveniniz, cinsel yönden duyduğunuz özgüvenle de doğrudan ilişkili; bunu biliyor muydunuz? Bedeniyle barışamayan ve yatakta kendini iyi hissetmeyenler, partner olarak değerli hissetmekte de epey zorlanıyor. Üstelik gözlemlerim, cinsel özgüveni düşük olanların kendilerini hep tehlikede hissettiklerini ya da kolayca vazgeçebildiklerini ortaya koyuyor.
Cinsel özgüven

Cinsel özgüven

11.08.2023
Canlarım, özgüveniniz, cinsel yönden duyduğunuz özgüvenle de doğrudan ilişkili; bunu biliyor muydunuz? Bedeniyle barışamayan ve yatakta kendini iyi hissetmeyenler, partner olarak değerli hissetmekte de epey zorlanıyor. Üstelik gözlemlerim, cinsel özgüveni düşük olanların kendilerini hep tehlikede hissettiklerini ya da kolayca vazgeçebildiklerini ortaya koyuyor. Tehlikeden kastım aldatılma olasılığı, vazgeçmekten kastımsa yeni bir şey deneme opsiyonuna rastlayınca kaçmak. Siz de böyle misiniz peki? Sorularınıza yetişemeyince sözcüklerimi, daha çok sorunuzu yanıtlayarak kullanmaya karar verdim.
Prenses Diana'nın takıları açık artırmaya çıkıyor

Prenses Diana'nın takıları açık artırmaya çıkıyor

11.05.2023
Prenses Diana'nın ölmeden önce 1997 senesinde katıldığı son etkinlikte taktığı mücevher takımı açık artırmaya çıkıyor.
İlişki bitecekse ben bitiririm!

İlişki bitecekse ben bitiririm!

9.04.2023
Bir erkeği sevgilisinden ayrıldığı günün akşamında, bir eğlence mekanında kalabalık bir masada görebiliriz. Arkadaşlarını toplamıştır, gülüp eğleniyordur. Dışarıdan bakıldığında “Keyfi çok yerinde”dir.
Sera Kutlubey: Her köprüden geçtiğimde dilek tutarım

Sera Kutlubey: Her köprüden geçtiğimde dilek tutarım

25.01.2023
Canlandırdığı karakter ile ekranda fırtınalar estiren Sera Kutlubey ile hem oyunculuğuyla ilgili hem de özel hayatıyla ilgili konuştuk. Ünlü oyuncu ihanet sorusuna şaşırtan bir cevap verirken kendisine uğur getirdiğine inandığı ritüeli de ilk kez açıkladı!
Aldatan eşi affetmek ne kadar sürer?

Aldatan eşi affetmek ne kadar sürer?

20.01.2023
Bir ilişkideki en yürek burkan anlardan biri, eşinizin size sadakatsiz olduğunu fark ettiğiniz ve insanların buna farklı tepki verdiği anlardır. Bazı insanlar ilişkiyi anında terk eder ve asla arkalarına bakmaz, bazıları ise işleri yoluna koyup koyamayacaklarını görmek için ilişkide kalır. Peki, aldatma sonrası affetmek mümkün mü? Aldatan eşi affetmek ne kadar sürer?
Kısmetse olmasın

Kısmetse olmasın

16.12.2022
Açık kanallarda yayınlanamayan ‘Kısmetse Olur’ programı, YouTube’da arz-ı endam etti, bir grup erkek ile bir grup kadın “Acaba evlenirler mi?” düşüncesiyle evlere tıkıştırıldı.
Çok geç olmadan...

Çok geç olmadan...

21.10.2022
Ebru Şallı ile Uğur Akkuş 3 yıldır evli. Milliyet Cadde’nin haberine göre; çift Emirgan’da trafikte seyir halinde iken otomobilin içinde tartışıyor. Hatta bu tartışma fiziksel şiddete dönüşüyor. Bu şiddete bir başka otomobildeki çift tanık oluyor.
Kaan Boşnak ile boşanma aşamasında olan Başak Ceylan Torun sessizliğini bozdu

Kaan Boşnak ile boşanma aşamasında olan Başak Ceylan Torun sessizliğini bozdu

14.09.2022
'Yüzyüzeyken Konuşuruz' grubunun solisti Kaan Boşnak'ın boşanma aşamasındaki eşi Başak Ceylan Torun, eşinden şiddete uğradığını iddia etmişti Kaan Boşnak ise çıkan iddiaları yalanlamıştı. Başak Ceylan Torun, şimdi ise sosyal medya sayfasından paylaştığı fotoğraflar şiddet iddialarını güçlendirdi.
Dilara Kırmıt: 1000 kere aldatıldım

Dilara Kırmıt: 1000 kere aldatıldım

12.09.2022
Podyumların tescilli güzeli ve uluslararası yarışmalarda ülkemizi temsil eden Dilara Kırmıt, açıklamalarıyla şaşkınlık yarattı. Katıldığı bir TV programında aşk hayatıyla alakalı sorulan soruya 1000 kere aldatıldım diye yanıt verince sunucuda şaşkınlığını gizleyemedi.
İyilik yap, denize at(ma) dönemi

İyilik yap, denize at(ma) dönemi

1.09.2022
Eskilerin atasözleri benim dilimi, sizin kulaklarınızı aşındırsa da söylemeden edemeyeceğim. Hepimizin iyilik konusunda canı biraz yanık, inkar etmeyelim. Hangi arkadaşımla bu konu açılsa, roman yazar durumunda sabahlıyoruz.
Bu görüntüler cinayetten saatler önce çekildi! Katil zanlısından yasak aşk iddiası

Bu görüntüler cinayetten saatler önce çekildi! Katil zanlısından yasak aşk iddiası

28.08.2022
Kocaeli'nin Darıca ilçesinde kayınpederini öldüren ve eşini başına keserle vurarak ağır yaralayan damadın ifadeleri kan dondururken, çiftin cinayetten saatler önce dini nikah tazelediği görüntüler ortaya çıktı. Öte yandan şahıs yaşanan olay hakkında "Çocuklarımın evde olmasına rağmen eşim eve erkek alıyormuş. Aynı zamanda eşim kör etme büyüsü, uyutma büyüsü ve delirtmek için yemeklerime zehir kattığını düşünüyorum. bunları yapmasının sebebi tamamen beni aldatması ile ilgilidir" dedi.
Bir kez daha Aşk-ı Memnu

Bir kez daha Aşk-ı Memnu

26.08.2022
Halid Ziya Uşaklıgil ölümsüz eseri, ‘Aşk-ı Memnu’yu 1889’da yazdı. İlk kez 1908’de Servet-i Fünun dergisinde tefrika (yazı dizisi) olarak yayınlandı. Ancak dili çok ağdalı olduğu için pek anlaşılmazdı. Yazar, 1925’te romanını daha sade bir dille kaleme alarak yayınladı. Aşk-ı Memnu, televizyon dizisi olarak ilk kez 1975’de TRT için çekildi.
Ayna ayna söyle bana aldatmayan kaldı mı dünyada?

Ayna ayna söyle bana aldatmayan kaldı mı dünyada?

17.07.2022
Biraz nefes almak için mekanın dışına çıktığımda geldi yanıma. "Ben sizin yazılarınızla tanıdım aşkı" dedi, "Ama beni yanılttınız. Sizin yazılarınızdaki gibi aşk yok. Herkes herkesi aldatıyor. Hatta bana göre aldatmayan kimse de kalmadı. Varsa birkaç kişi, onlar da ya paraları olmadığından ya da attıkları oltaya kimse yakalanmadığından" diye devam etti. Belli ki bir 'aldatılma' öyküsü vardı. "Nasıl bir şey yaşadınız da bu kanıya vardınız?" diye sordum.