Cilt bakım rutininize ekleyin! Faydası inanılmaz

Cilt bakım rutininize ekleyin! Faydası inanılmaz

30.05.2022
Herkesin kendine göre belirlediği bir cilt bakım rutini var. Cilt bakımı yaparken kullanılan ürünlerde her zaman birden çok faydası olanları tercih ederiz. Herkesin ayrı sorunları, endişeleri ve ulaşılması gereken cilt bakımı hedefleri ile birlikte gelen farklı bir cilt tipi vardır. Cilt bakım rutinini belirlerken cildin ihtiyacını ve cilt tipini iti belirlemek gerekir. Cilt bakım rutininize ekleyeceğiniz bazı şeylerle cildinizi daha kusursuz hale getirebilirsiniz.
Cildi arındırıyor ve sıkılaştırıyor! Bakım yaparken...

Cildi arındırıyor ve sıkılaştırıyor! Bakım yaparken...

22.05.2022
Tonik içeriği sayesinde cildinizin daha detaylı temizlemenize ve gözeneklerinizin sıkılaşmasına yardımcı olur. Cilt bakımı yaparken herkesin kendine göre oluşturduğu bir cilt bakım rutini ve sıralaması var. Gün boyu çevresel koşullara çok duyarlı olan cildinde sık sık; siyah nokta, sivilce, leke ve kırışıklık gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz. Bunu önlemek için gözeneklerini temiz tutmanız yani tonik kullanmanız gerekir. Cilt bakım sıralamanızda tonik kullanıma özen gösterdiğinizde kusursuz bir cilde sahip olabilirsiniz.
Cildiniz için evde doğal tonik hazırlayın

Cildiniz için evde doğal tonik hazırlayın

8.10.2021
Cildimizi ölü hücrelerden arındırmak ve renk eşitliği sağlamak için günlük cilt bakım rutininin temizlik sonrasında gelen ikinci adımı cildimizi tonik ile derinlemesine temizlemek. Peki evinizdeki malzemelerle doğal tonik hazırlamanın mümkün olduğunu biliyor muydunuz? Biz de size bu yazımızda size dermatoloji uzmanından evde hazırlayabileceğiniz doğal içeriklere sahip tonik tarifleri vereceğiz. Üstelik evinizde sıkça bulundurduğunuz çaylarla ve baharatlarla basitçe hazırlayabileceksiniz. | Hazırlayan: Selen Serdaroğlu