Asmalımescit

Asmalımescit Haberleri

Son dakika Asmalımescit haberleri ile ilgili Posta.com.tr'ye eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Asmalımescit gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Asmalımescit haber sayfamızda...
Paris'ten döner dönmez İstanbul gecelerinde eğlendi!

Paris'ten döner dönmez İstanbul gecelerinde eğlendi!

18.04.2024
Uzun süredir Paris’te yaşayan Tuba Büyüküstün şu sıralar iş için İstanbul’da.
Para krizi

Para krizi

3.02.2024
Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan’ın sunduğu Youtube programı ‘Dünya Güzellerim Masada’nın 9’uncu bölümü iki hafta önce yayınlanmıştı. Yeni bir bölüm gelmeyince konuyu araştırdım. Dedikodulara göre yapımcı üçlünün ücretlerini ödemekte zorlanmış. Bu nedenle çekimler durmuş. Programın biteceği konuşuluyor.
Beyoğlu'nun Begonvil'i

Beyoğlu'nun Begonvil'i

21.01.2024
İstanbul’un en kozmopolit ilçelerinden, yeme-içme ve eğlence sektöründe çok özel bir yere sahip olan Beyoğlu neredeyse 24 saat yaşayan bir semt.
Paylaşılamayan erkek

Paylaşılamayan erkek

13.01.2024
Yerli dizilerde artık konular Amerikan yapımlarını aratmıyor. Seyirci de artık daha sofistike işler bekliyor. İşte Kanal D’nin yeni dizisi ‘Senden Önce’ bu talebi karşılayacak. Yayınlanan tanıtımlarda Nilperi Şahinkaya’nın, Sinem Ünsal’ın kocası Alp Navruz’un peşine düştüğü ve elde etmek için pazarlık yaptığını görüyoruz! Alp Navruz da havalı bir şekilde sahneye giriyor ve gözler ona dönüyor. Artık erkekler de arzu nesnesi olabiliyor demek ki. Bu dizide gerilim var, tutku var, heyecan var. Ben hikâyeyi merakla bekliyorum. Bakalım Kanal D’de yakında ekrana gelecek ‘Senden Önce’de bizi ne gibi sürprizler bekliyor!
Olaylı gece

Olaylı gece

9.01.2024
Nejat İşler önceki akşam Asmalımescit’te bir gece kulübünde yakın dostu Birce Akalay ile eğleniyordu.
Şahane ikili

Şahane ikili

16.12.2023
Tarık Mengüç’ün oğlu Baran’ı bir televizyon programında dans ederken görüp “Vay!” demiştim. Baran Mengüç daha sonra müziğe atıldı.
Aralık konserleri

Aralık konserleri

9.12.2023
Şarkıcı ve şarkı yazarı Kalben, senenin son ayında da dolu dolu bir konser programı ile sevenleriyle buluşuyor.
Yasak aşk iddiasıyla gündeme gelmişti! Ünlü çift boşandı

Yasak aşk iddiasıyla gündeme gelmişti! Ünlü çift boşandı

1.12.2023
Aziz Caner İnan’ın oyuncu eşi Elif Andaç Çam 'Leyla ile Mecnun Değil' adlı tiyatro oyununda birlikte rol aldığı Bülent Emrah Parlak ile geçtiğimiz aylarda sarmaş dolaş görüntülenmiş ve ikilinin yasak aşk yaşadığı iddiaları gündem olmuştu. Şimdi ise İnan ve Çam anlaşmalı olarak yollarını ayırdı.
Zeynep Beşerler'den 'İhanet' cevabı

Zeynep Beşerler'den 'İhanet' cevabı

5.11.2023
2013 yılında iş insanı Emir İçgören ile Bodrum'da nikâh masasına oturan Zeynep Beşerler boşanma kararı aldı. Yedi yaşında bir oğlu olan oyuncunun, ihanete uğradığı ve bir süredir eşiyle ayrı yaşadığı konuşuluyor. Asmalımescit'te görüntülenen Zeynep Beşerler, ihanet iddiasına yanıt verdi.
Edis'în ustalık dönemi

Edis'în ustalık dönemi

14.10.2023
Edis Harbiye'de art arda verdiği üç konserin sonuncusunu dün gece bitirdi. Farklı dönemlerinde sahnesini izleme fırsatı bulduğum Edis her seferinde kendini biraz daha geliştirmiş olarak karşıma çıktı. Repertuarından kostümlerine, sesine hakimiyetinden danslarına kadar kendini biraz daha geliştirmiş, şovunun üzerine bir şeyler daha koymuştu. Bu kez izlediğimiz ise sahnedeki her parçasıyla kusursuz bir şekilde planlanmış, tıkır tıkır işleyen bir gösteriydi. Tabii ki başrol Edis'indi.
Ondan bir tane daha yok

Ondan bir tane daha yok

30.09.2023
Hande Yener geçen perşembe Kuruçeşme Paraf Konserleri serisinde sahnedeydi. Boğaz’ın tatlı esintisi eşliğinde bizi kariyerinin ilk günlerinden 2023’e kadar şahane bir müzik yolculuğuna çıkardı. Dile kolay 23 yıl önce çıkmış ilk albümü. ‘Yalanın Batsın’ ile kendini bize emanet eden o çekingen bakışlı güzel sesli kadın aradan çok geçmeden kontrolü eline aldı, ülkenin en iyi müzisyenleriyle şahane albümler yapan bir divaya dönüştü.
Ekin Koç: Vakit buldukça İstanbul'dan kaçıyorum

Ekin Koç: Vakit buldukça İstanbul'dan kaçıyorum

10.09.2023
'Bizim İçin Şampiyon', 'Üç Kuruş' ve 'Muhteşem Yüzyıl: Kösem' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Ekin Koç, geçtiğimiz gece Asmalımescit'de görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Koç, İstanbul'dan uzaklaşmak istediğini açıkladı.
12 yıl sonra

12 yıl sonra

1.07.2023
Rock müziğin gösterişli ustaları, 12 yıl aradan sonra Türkiye’ye geri dönüyor! New Yorklu grup Interpol, 24 Temmuz’da Uniq Açıkhava İstanbul’da sahne alacak. Interpol tıpkı kariyerinin başında olduğu gibi şimdi de hem sahnede hem de stüdyoda taşkınlıktan uzak duruyor.
Ters tepti

Ters tepti

31.05.2023
Uraz Kaygılaroğlu geçtiğimiz günlerde bir mekân çıkışında fotoğrafları çekilmesin diye korumalarını muhabirimiz Engin Can Dilekli’nin üzerine salmıştı.
Bravo Merve gurur duyduk

Bravo Merve gurur duyduk

29.05.2023
Merve Dizdar, Nuri Bilge Ceylan’ın ‘Kuru Otlar Üstüne’ filmindeki performansıyla Cannes Film Festivali’nde en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı.
Seçkin Piriler'in Asmalımescit'te aşk paniği!

Seçkin Piriler'in Asmalımescit'te aşk paniği!

22.05.2023
'Duman' grubunun solisti Kaan Tangöze ile 2017 yılında olaylı bir şekilde boşanan model ve oyuncu Seçkin Piriler, önceki gece Asmalımescit'te sevgilisiyle görüntülendi. İkili, objektifleri görünce panikledi. Sevgilisi, Seçkin Piriler'i tek başına bırakarak kaçtı.
Birce Akalay'dan Darth Vader kostümü

Birce Akalay'dan Darth Vader kostümü

21.05.2023
Ünlü oyuncu Birce Akalay, Darth Vader kostümü giyerek arkadaşına sürpriz yaptı. Ünlü oyuncu eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu.
Tam bir akrep kadını

Tam bir akrep kadını

1.04.2023
Kanal D’nin yeni dizisi ‘Veda Mektubu’ sadece ilginç hikayesiyle değil, karakterlerin giydiği kıyafetlerle de dikkat çekiyor. Nurgül Yeşilçay’ın canlandırdığı ‘Alanur’ benim favorim.
Hayko şov yapıyor

Hayko şov yapıyor

26.11.2022
Robert Louis Stevenson’ın klasik gerilim romanı ‘Dr. Jekyll ile Bay Hyde’dan uyarlanan bir filmi küçükken izlemiş, günlerce etkisinden çıkamamıştım. Daha sonra bu hikayeden yapılan Broadway müzikalinin başrolünde kim oynuyordu biliyor musunuz? Bizim meşhur ‘Kara Şimşek’ David Hasselhof! Fena da değildi performansı.
Nejat İşler felekten bir gece çaldı

Nejat İşler felekten bir gece çaldı

20.11.2022
Nejat İşler, önceki akşam Asmalımescit’te bulunan bir mekâna tek başına geldi. Gece boyunca etrafını saran güzellerle teker teker ilgilenen Nejat İşler'in samimi halleri objektiflere takıldı. Görüntülendiğini fark eden oyuncu, yanındaki kızları gönderip mekanı tek başına terk etti.
İhanet iddialarının ardından sessizliğini bozdu

İhanet iddialarının ardından sessizliğini bozdu

2.11.2022
Oyuncu Güven Kıraç ile genç sevgilisinin samimi görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ünlü isim ile Başak Kıraç'ın 12 yıllık evliliklerinin, basına da yansıyan bu kareler nedeniyle bittiği iddia edilmişti. Kıraç, "Hakkımda çıkan haberlere sessiz kalmıştım ancak işin doğrusunu yazmak istedim" diyerek, konuyla ilgili olarak günler sonra ilk açıklamayı yaptı.
Güven Kıraç genç sevgilisiyle dudak dudağa yakalandı

Güven Kıraç genç sevgilisiyle dudak dudağa yakalandı

29.10.2022
62 yaşındaki oyuncu Güven Kıraç geçtiğimiz haftalarda genç bir kız ile el ele görüntülenmişti. Bunun üzerine 12 yıllık eşi Başak Kıraç dava açmıştı. İlk duruşmada da boşanmışlardı. Güven Kıraç önceki akşam Asmalımescit'te bir mekanın önünde sevgilisi ile öpüşürken yakalandı.
Çok güzel yaşadı

Çok güzel yaşadı

19.10.2022
Billur Kalkavan’ın ölümü tüm sevenlerini yasa boğdu. Yakınları arasında kanser hastaları olanlar için de büyük moral bozukluğuna neden oldu.
Güven Kıraç'ın olaylı gecesi... Eşini mi aldattı?

Güven Kıraç'ın olaylı gecesi... Eşini mi aldattı?

22.09.2022
2010 yılında Başak Kıraç ile dünyaevine giren Güven Kıraç, önceki gün Asmalımescit'te bir kadınla el ele objektiflere yakalandı. Eğlendikleri mekanda romantik anlar yaşayan ikili, çıkışta bir anda magazin muhabirlerini karşılarında buldu. Ünlü oyuncu hemen yanındaki kişinin elini bırakırken, arkadaşları da görüntü alınmasını engellemeye çalıştı.
Ressam İsmail Acar’ın ‘Kaftan’ı

Ressam İsmail Acar’ın ‘Kaftan’ı

31.07.2022
Ressam İsmail Acar’ın, Trendyol Sanat’a özel ürettiği 300 adet limitli edisyon ‘Kaftan’ eseri, İyilik İçin Sanat Derneği iş birliğiyle satışa sunuldu. Sanatçıların farklı türdeki eserlerine ev sahipliği yapan Trendyol Sanat, çağdaş sanatı her an ve herkes için ulaşılabilir kılıyor.