Aylin Aslım

Aylin Aslım Haberleri

Son dakika aylin aslım haberleri ile ilgili Posta.com.tr'ye eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan aylin aslım gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan aylin aslım haber sayfamızda...
Geçtiğimiz yıl sessiz sedasız boşanan Aylin Aslım kendini işe vurdu

Geçtiğimiz yıl sessiz sedasız boşanan Aylin Aslım kendini işe vurdu

19.03.2024
Aylin Aslım 2020’de kendisi gibi müzisyen olan Utku Vargı ile nikah masasına oturmuş, eşinin memleketi Antalya’ya yerleşmişti.
Uzaklarda arama

Uzaklarda arama

31.01.2024
Derya Uluğ BAU Radyo Ödülleri’nde iki ödül birden aldı...
Yaşlanmadan veda etti

Yaşlanmadan veda etti

7.06.2023
Nurhan Damcıoğlu 2005’te Aylin Aslım’ın ‘Gülyabani’ albüm lansman konserinde büyük bir sürpriz yapıp sahneye fırlamıştı. Birlikte ‘Ben Kalender Meşrebim’i söylemişlerdi. Tabii bir de ‘Yangın Var’! Damcıoğlu o sırada 60’lı yaşlarındaydı ama o kadar genç görünüyordu ki.
Nazar değmez inşallah

Nazar değmez inşallah

20.05.2023
İrem Derici spor eğitmeni sevgilisi Atakan Işıktutan’ı yere göğe sığdıramıyor. En son demiş ki “5 gün yıkanmasa bile bebek gibi kokuyor”. Daha önce de ne kadar aşık olduğunu adeta haykırmıştı. Benden bir uyarı, nazar değer vallahi.
Buyurun 'Dayanışma Sahnesi'ne

Buyurun 'Dayanışma Sahnesi'ne

9.03.2023
DasDas, İhtiyaç Haritası ve Zorlu PSM, 6 Şubat depremlerinden etkilenen depremzedelerin ihtiyaçlarına katkıda bulunmak amacıyla, 30 Mart’ta 'Dayanışma Sahnesi' etkinliği düzenliyor.
Konser fırtınası

Konser fırtınası

20.07.2022
Yaz sezonu hem İstanbul’da hem de tatil beldelerinde konser ve festival fırtınasıyla geçiyor. Bu yazın en çok ses getiren konserleri tartışmasız Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri oldu.
Alaçatı yıldızları

Alaçatı yıldızları

25.06.2022
Canlı müzik piyasasının en önemli markası haline gelen Jolly Joker, Alaçatı şubesinde sezonu açtı. Dün gece Gülşen konseriyle tatilcileri coşturan mekanda önümüzdeki günlerde yine dev isimler var. 1 Temmuz’da Berkay, 2 ve 9 Temmuz’da Hakan Altun, 9 Temmuz’da ise bir kez daha Gülşen sahnede olacak. Konserler 20.00’de başlıyor.
Seyirci bunu istiyor

Seyirci bunu istiyor

30.03.2022
Geçen cumartesi, Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı, başrolünde Demet Akbağ’ın yer aldığı ‘Aydınlıkevler’ oyununu Maslak’taki Uniq Hall’de izledim.
‘Adı Aylin’ seyirciyle buluşuyor

‘Adı Aylin’ seyirciyle buluşuyor

2.02.2022
Ayşe Kulin’in 100’ün üzerinde baskı yapan ve 80’e yakın ülkede yayınlanan en başarılı romanlarından “Adı Aylin”, tiyatro sahnesinde seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.
Akşam Postası | 30 Ocak 2022

Akşam Postası | 30 Ocak 2022

30.01.2022
Akşam Postası yine kapını çalıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na seslendi: Ben ihalelere imza atmam! - Gözler Kabine toplantısında: Masada 3 önemli konu var. - Eşi öldürülen Ece Erken mahkemeye seslendi: Hakkımı helal etmem! - Avustralya Açık'ta şampiyon Rafael Nadal oldu. Daha fazlası için Akşam Postası.
Aylin Aslım'dan Işın Karaca'ya: Endişe ettiğin bu mu vizyonsuz?

Aylin Aslım'dan Işın Karaca'ya: Endişe ettiğin bu mu vizyonsuz?

30.01.2022
Gülşen'in cesur ve iddialı sahne kıyafetleri konuşulmaya devam ediyor. En son Işın Karaca Gülşen için "Gülşen de belirli bir normun içerisinde bu ülkeye göre hareket etmelidir diye düşünüyorum" demişti. Bu yorum Aylin Aslım'ı kızdırdı ve bakın Işın Karaca'ya nasıl seslendi?
Deri modası podyumda

Deri modası podyumda

21.01.2022
Uluslararası Leshow Deri ve Moda Fuarı 20 Ocak’ta İstanbul Kongre Merkezi’nde kapılarını açtı. Bugün sona erecek fuar deri, kürk ve dış giyim modasının yerli üreticileriyle Avrupa, Kuzey Amerika, Uzak Doğu, Orta Doğu ve Kuzey-Orta Asya bölgesel pazarlarından satın almacıları bir araya getiriyor.
Sertab neden sinirlendi?

Sertab neden sinirlendi?

19.11.2021
Sertab Erener yaptığı ninni albümünün basın toplantısında kendisine gelen bebek sorusunu cevaplamadı. 57 yaşındaki bir kadına bebek sormak densizliktir. Bir muhabir Sertab’ın yaşını bilmek zorunda. Diğer yandan Sertab o kadar genç görünüyor ki o soru refleks olarak da çıkmış olabilir. Bir de ninni söylüyorsanız basın danışmanınız sizi bu soruya hazırlamalı.
Hemen dinleyin

Hemen dinleyin

15.06.2021
Ben bu günlerde ne zaman canım sıkılsa, içime bir ağırlık çökse Ragıb Narin’in ‘Mavi’ şarkısını açıp dinliyorum.
Yeryüzünden Notlar: Yıldızları daha iyi görebilmek için şehri terk ettiler

Yeryüzünden Notlar: Yıldızları daha iyi görebilmek için şehri terk ettiler

22.05.2021
Yıllar önce, bir akşam çok yakın iki arkadaşımla rahmetli ve pek sevgili Ara Güler’in, Ara Kafe’sinde otururken birden elektrikler kesildi. Kafamı gökyüzüne kaldırdım. İki yüksek binanın arasındaydık ve bu iki binanın dışında görebildiğim tek şey yalnız bir yıldızdı. Elektriklerin kesilmesine rağmen… “İşte İstanbul!” dedim içimden.
Akşam Postası | 20 Şubat 2021

Akşam Postası | 20 Şubat 2021

20.02.2021
Akşam Postası yine kapını çalıyor! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kademeli normalleşme hakkında açıklamada bulundu. Ermenek'te 5 gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Süper Lig'de Umut Bulut rekor kırdı. Daha fazlası için Akşam Postası.
Aylin Aslım: Ne kadar kasarsan kas hamileliğin neresi Rock'n Roll olabilir

Aylin Aslım: Ne kadar kasarsan kas hamileliğin neresi Rock'n Roll olabilir

19.02.2021
Hep evin ‘asi kızı’ oldu. Sesi gür çıkan, itiraz eden, dik duran bir hikaye anlatıcısı o! Türkçe rock müziğin en güçlü kadın vokallerinden biri. Beş yıl önce Kaş’a yerleşti. Kendine başka bir dünya kurdu. Şimdi o dünyanın içine “Daha önce yaşadığım hiçbir şeye benzemiyor” dediği bir sürpriz eklendi. ‘aylininhikayesi’ adını verdiği Instagram sayfasında ‘Annelik yolunda 40+bir tecrübesizin maceralarını’ paylaşıyor. Yedi aylık hamile ve bir erkek bebek bekliyor. Gerisini ondan dinleyelim. Oya Çınar / oya.cinar@posta.com.tr
Sevim Gözay, 48 yaşında yaşamını yitirdi

Sevim Gözay, 48 yaşında yaşamını yitirdi

14.01.2021
Kültür, yaşam ve medya alanlarında içerikler üreten gazeteci ve televizyon yapımcısı Sevim Gözay bu sabah 07.30’da İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Medyascope’ta “Popüler” isimli programı hazırlayıp sunan 48 yaşındaki Gözay, lenf kanseri tedavisi görüyordu.
Bülent Ersoy'dan anlamlı cevap: İnsanları bacak arasıyla değerlendirmeyin

Bülent Ersoy'dan anlamlı cevap: İnsanları bacak arasıyla değerlendirmeyin

9.01.2021
Özdemir Erdoğan POSTA’dan Alev Gürsoy Cimin’e verdiği röportajda “Bülent Ersoy çok namusluydu, çünkü kadın oldu. Yani erkek çocuklara kötü örnek olmadı. ‘Ben böyle hissediyorum’ dedi ve gitti kadın oldu. Ama Zeki Müren kötü bir rol modeldi. Onu izleyen erkek çocuklar travmalar yaşadı” demişti. Özdemir Erdoğan’ın söylediklerine tepkiler çığ gibi büyüdü. Ünlü isimler de bu sözlere karşı açıklama yaptı. En büyük tepki de Bülent Ersoy’dan geldi.
Aylin Aslım: Sürpriz bebek ısrarla gelmek istedi

Aylin Aslım: Sürpriz bebek ısrarla gelmek istedi

8.01.2021
Rock’ın asi kızı olarak ün yapan Aylin Aslım 5 yıl önce Kaş’a yerleşmişti. 14 Kasım’da da sürpriz yaparak Antalya Devlet Opera Balesi Orkestrası’nda flüt sanatçısı olan Utku Vargın ile nikah masasına oturmuştu. Esas sürprizi ise geçen hafta açıkladı. 44 yaşındaki müzisyen, oğluna 5 aylık hamile. Anneliğe giden yoldaki maceralarını da ‘aylininhikayesi’ Instagram hesabından paylaşacağını duyurdu. Uğur Alkapar / ugur.alkapar@posta.com.tr
Aylin Aslım anne oluyor

Aylin Aslım anne oluyor

4.01.2021
Flüt sanatçısı Utku Vargı ile nikah masasına oturan Aylin Aslım'dan bebek haberi geldi. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından anne olacağını duyurdu.
Aylin Aslım, Utku Vargı’yla evlendi

Aylin Aslım, Utku Vargı’yla evlendi

17.11.2020
Aylin Aslım ve Utku Vargı, 14 Kasım’da Antalya’da nikâh defterine imza attı. Çiftin nikâhını Antalya Kumluca Belediyesi Başkanı Mustafa Köleoğlu kıydı.
Altın Koza için yarışacaklar

Altın Koza için yarışacaklar

2.05.2022
14-20 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacak 27. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde; Anıl Gelberi’nin yönettiği ‘Plaza’, Barış Hancıoğulları’nın yönettiği ‘Yeniden Leyla’, Ercan Kesal’ın yönettiği ‘Nasipse Adayız’, Fatih Özcan’ın yönettiği ‘Mavzer’, Faysal Soysal’ın yönettiği ‘Ceviz Ağacı’, Gökçin Dokumacı’nın yönettiği ‘Kuyudaki Taş’, Hacı Orman’ın yönettiği ‘Körleşme’, Leyla Yılmaz’ın yönettiği ‘Bilmemek’, Onur Ünlü’nün yönettiği ‘Topal Şükran’ın Maceraları’ ve Umut Evirgen’in yönettiği ‘Ben Bir Denizim’ olmak üzere 10 film Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması kategorisinde yarışmaya hak kazandı.
2020 model Mungan

2020 model Mungan

15.08.2020
Murathan Mungan’ın ‘2020 Model’ adlı albümü, yazdığı sözlerden oluşan eski ve yeni şarkıları bir araya getiriyordu.
Instagram'ın anahtarı

Instagram'ın anahtarı

10.03.2020
Memleketim Denizli’nın kızı, tozu, horozu meşhurdur.