Caz

Caz Haberleri

Son dakika caz haberleri ile ilgili Posta.com.tr'ye eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan caz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan caz haber sayfamızda...
Grammy ödüllü dünyaca ünlü trompet sanatçısı Chris Botti İstanbul’a geliyor

Grammy ödüllü dünyaca ünlü trompet sanatçısı Chris Botti İstanbul’a geliyor

22.04.2024
Grammy ödüllü trompet sanatçısı Chris Botti, 17 Mayıs’ta Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda konser verecek.
Bora Gencer'den Tolga Savacı yorumu

Bora Gencer'den Tolga Savacı yorumu

1.03.2024
Ünlü caz sanatçısı İlham Gencer’in oğlu Bora Gencer önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Basın mensuplarıyla ayak üstü konuşan Gencer 60 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu ABD’de hayatını kaybeden oyuncu Tolga Savacı hakkında konuştu.
İstanbul Modern’de ‘Uzun Cuma’

İstanbul Modern’de ‘Uzun Cuma’

25.02.2024
Geçen cuma akşam üzeri İstanbul Modern’deydim... Sanat dolu yeni işbirliğini dinlemek için gittim bu kez. Nedir bu işbirliği? İstanbul Modern ve Mastercard güçlerini birleştirmiş, ‘Uzun Cuma’ dedikleri bir etkinlik hayata geçirmişler.
Caz eşliğinde yemek keyfi

Caz eşliğinde yemek keyfi

18.02.2024
İstanbul yeme-içme ve eğlence hayatının New York, Miami, Londra ve Paris gibi şehirlerle yarışacak düzeyde olduğu söylenir.
İstanbul'da dev konser

İstanbul'da dev konser

17.02.2024
Kazak sanatçı Dimash Kudaibergen dünyanın en iyi seslerinden biri. 6 oktav genişliğindeki sesiyle harikalar yaratan 29 yaşındaki Dimash sadece ülkesinde ve Rusya’da değil tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip. Instagram’da 4 milyon takipçisi, Youtube’da 2.8 milyon abonesi var.
Albüm hazırlığı

Albüm hazırlığı

17.02.2024
Sibel Can, 4 yıl aradan sonra yeni bir albüm için kolları sıvadı. Seçtiği şarkıları, uzun yıllardır birlikte çalıştığı aranjörler Emre Moğulkoç ve Volga Tamöz ile stüdyoda kaydetmeye başladı. Albümde genç yeteneklerin şarkılarına da yer vereceği öğrenildi.
'Sonsuza dek'

'Sonsuza dek'

6.02.2024
Oyuncu Ayça Varlıer New York’ta birlikte yaşadığı erkek arkadaşı Serhan Aydemir’in doğum gününü çektirdikleri fotoğrafı paylaşarak kutladı.
Bir zamanların küçük kasabası şimdinin dünya yıldızı: Urla

Bir zamanların küçük kasabası şimdinin dünya yıldızı: Urla

5.02.2024
Eşsiz doğası, köklü tarihi, gastronomisi, mavi bayraklı plajları, kendine has köyleri, festivalleri ve kültürel yapısıyla eskinin küçük kasabası Urla; artık yalnızca Türkiye’nin değil dünyanın da en keyifli gezi rotalarından… Bu güzel Ege kasabasının tarihi ise M...
Modası geçmiyor

Modası geçmiyor

17.01.2024
Kibariye’nin modası hiç geçmiyor...
İyi seneler

İyi seneler

3.01.2024
Geçen yılı hatırlıyor musunuz, yani 2022’nin sonunu...
2024 aşkların yılı olacak!

2024 aşkların yılı olacak!

30.12.2023
Ünlü kadınları 2024’te neler bekliyor? Sözü Astrolog Duygu Demir’e bırakıyorum.
Yeni şarkı

Yeni şarkı

9.12.2023
Hadise, bu dönemi en verimli geçiren pop yıldızlarından biri oldu. Bol bol üreten Hadise, yeni şarkısı için hazırlıklara başladı. Sözü ve müziği Murat Güneş’e düzenlemesi Esad Fidan’a ait ‘Hayat Oyunu’ şarkısını yakında dinleyicilerle buluşturacak.
Marka’nın müthiş solistleri

Marka’nın müthiş solistleri

16.11.2023
Geçen hafta İstanbul’un kalbi Marka Konferansı’nda attı...
The Trio caz rüzgarı estirecek

The Trio caz rüzgarı estirecek

1.11.2023
Piyanoda Ülkem Özsezen, davulda Tolga Bedir, bas ve vokalde Esra Kayıkçı’dan oluşan The Trio, cuma akşamı 20.30’da Suadiye’nin sanat mekânı Decollage Art Space’te sahne alacak.
Dönüşü muhteşem oldu

Dönüşü muhteşem oldu

18.10.2023
12 yaşımdan beri Madonna dinlerim...
İş Sanat yeni sezon programını duyurdu

İş Sanat yeni sezon programını duyurdu

13.10.2023
Yeni sezon programını duyuran İş Sanat, yerli ve yabancı projelerinin pek çoğunda Cumhuriyetimizin 100. Yıl coşkusunu izleyicileriyle birlikte kutlamaya hazırlanıyor. Sezonun ilk konseri ise 2 Kasım Perşembe günü, orkestra şefi Tolga Atalay Ün yönetimindeki Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası eşliğinde dünyaca ünlü tenor Murat Karahan’ın aryalar ve sevilen türkülere yer vereceği 100. Yıl Gala konseriyle başlıyor. İş Sanat Sanat Yönetmeni Defne Turaç, haziran ayına kadar devam edecek sezonun yerli projelerini POSTA gazetesi okuyucularına anlattı.
Harbiye'de bir showgirl

Harbiye'de bir showgirl

11.10.2023
Cumartesi günü İrem Derici’nin pazartesi yani önceki akşam Harbiye Açık Hava’da vereceği konserde bizi büyük bir şovun beklediğini yazmıştım...
Çeşme sokaklarında Akdeniz rüzgarı esti

Çeşme sokaklarında Akdeniz rüzgarı esti

6.10.2023
Çeşme Belediyesi, “Çeşme Eylül’de başka güzel” sloganıyla düzenlediği bir dizi etkinlikle yaz sezonunu uzatırken geçmiş yıllarda ses getiren Çeşme Festivali’ni de dopdolu bir programla gerçekleştirdi.
Ne 90'larmış arkadaş!

Ne 90'larmış arkadaş!

28.09.2023
Hayatımda hiç dert ve sorun yokmuş gibi Milano Moda Haftası izledim bu ara. Ünlü markaların kreasyonları, ışıl ışıl kıyafetler, podyumda yürüyen enfes kadınlar... İçim açıldı resmen, sosyal medyadaki psikopatlıkları izlemekten daha iyi geldi. Naomi Campbell, Claudia Schiffer gibi 90’ların en bombastik top modellerini podyumda yürürken izledikçe de; ‘bunlar ne yiyip içiyor da hala top model olarak kalabiliyor’ diye düşünmeden edemedim. Dünyanın en ünlülerinden biriydi Alman manken Claudia Schiffer. 53 yaşında Versace’nin defilesinde podyuma çıktı. Hâlâ müthiş! İngiliz Naomi Campbell. O da 53 yaşında. Dolce Gabbana’nın baş mankeni olarak yürüdü Milano Moda Haftası’nda.. İkisi de son derece havalı, son derece karizmatik ve yarı yaşındaki mankenlere ders verircesine yürüdü podyumda. Kabul edelim yerlerine daha iyisi gelmedi! Sonra bizim podyumları düşündüm.. Hatırlayın, Deniz Akkaya podyumda bir yürürdü gözlerinizi alamazdınız. Keza Deniz Pulaş, Merve İldeniz, Demet Şener, Arzum Onan ve daha nice isim daha. Fırtınalar estirirlerdi o yıllarda. Yerlerine kim geldi, tanıyan var mı? Karizmasıyla podyumu sallayan kaç tane isim biliyorsunuz? Belki sosyal medya yüzünden her şeye yüzeysel bakıyoruz artık. Belki o günlerde podyumdaki isimler daha magazinel takılıyordu, haliyle hepsini tanıyorduk... Belki her alanda, her konuda vasatlık yükselen değer oldu, kimbilir.. Belki de 90’ların büyüsü başkaydı gerçekten de. Dönemin süper modelleri Cindy Crawford, Naomi Campbell, Linda Evangelista ve Christy Tulington’ın yani her biri 50’li yaşlarında olan 4 süper modelin, 30 yıl sonra Vouge’un kapağında yer alması başka neyle açıklanabilir zaten bilmiyorum. Sadece podyum dünyası değil, müzik dünyasında da 90’lar merakı hiç bitmiyor, bitecek gibi de durmuyor. Özetle diyorum ki; ne 90’larmış arkadaş, o yıllardaki hiçbir şeyin yeri dolmuyor.
İzmirli genç müzisyen Amerika yolunda

İzmirli genç müzisyen Amerika yolunda  

24.09.2023
Rasih Öztürk ailesinin küçük yaşlarda yeteneğini fark ettiği İzmirli genç bir müzisyen. Müziğin performans, bestecilik şarkı yazarlığı, prodüksiyon-aranje alanlarında çalışmalarını sürdürürken şimdi başarılarına bir yenisini daha ekledi. Öğrencileri dünyada Berklee Müzik Koleji gibi okullara burslarla kabul alırken, kendisi de 2023 Güz Dönemi’nde aynı üniversiteden full burs kazandı.
Güney tartışmasında kim haklı?

Güney tartışmasında kim haklı?

17.09.2023
Gündemde Yılmaz Güney tartışması var malum.. Kaçıranlara adım adım hatırlatayım:
25 Temmuz ne günü? Tarihte bugün yaşanan olaylar neler? 25 Temmuz’da doğan ve ölen ünlüler kimler?

25 Temmuz ne günü? Tarihte bugün yaşanan olaylar neler? 25 Temmuz’da doğan ve ölen ünlüler kimler?

29.08.2023
25 Temmuz yılın 206. günü bugünden sonra yılın bitmesine 159 gün kalıyor. Bugün birçok olaya gebe iken tarih boyunca da 25 Temmuz tarihinde bilim, siyaset, spor ve sanat dünyası için pek çok önemli olay gerçekleşti. Yaşanan olayların yanı sıra hem yurt içinde hem de yurt dışında tanınan ünlü isimler 25 Temmuz’da doğdu ve öldü. İşte tarihte bugün yaşananlar…
3 harfli kelimeler nelerdir? En sık kullanılan 3 harfli sözcükler...

3 harfli kelimeler nelerdir? En sık kullanılan 3 harfli sözcükler...

29.08.2023
3 harfli kelimeler, en fazla iki eceli sözcüklerdir. Kısa olan 3 harfli kelimeler bazen bir durumu anlatacağı gibi bazen bir eşyayı da belirtebilir. 3 harfli kelimelerin sayısı diğer kelimelere oranla biraz daha azdır. Bunun nedeni daha az harf sayısı içermesidir. 3 harfli kelimeler nelerdir ve en sık kullanılanlar hangileridir? Merak edilen tüm detayları Posta.com.tr okurları için derledik.
Akbank Caz Festivali geliyor

Akbank Caz Festivali geliyor

27.08.2023
Akbank Caz Festivali, 33. kez kapılarını açıyor. 23 Eylül-8 Ekim tarihleri arasında caz dünyasının saygın isimlerini ağırlayacak festival Akbank Sanat, Aya İrini Müzesi, Babylon, Cemal Reşit Rey Konser Salonu, Zorlu PSM gibi İstanbul’un en seçkin etkinlik merkezlerinde birçok konser ve etkinlikle caz severlere keyifli anlar yaşatacak.
Seyirci seçecek

Seyirci seçecek

5.08.2023
Red Bull Jukebox Sahnesi, yepyeni bir konser deneyimi ile Türkiye’de ilk kez 22 Eylül 2023'te Küçükçiftlik Park’ta müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.