Cinsellikte Yapılan Hatalar

Cinsellikte Yapılan Hatalar Haberleri

Son dakika cinsellikte yapılan hatalar haberleri ile ilgili Posta.com.tr'ye eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan cinsellikte yapılan hatalar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan cinsellikte yapılan hatalar haber sayfamızda...
Cinsel hayatı öldüren 5 hata!

Cinsel hayatı öldüren 5 hata!

2.08.2022
İlişkilerde cinsel hayatı sıkıcı ve monoton hale getiren çeşitli sebepler var. Cinsel hayatınızda ihtiyacınız olan coşkuyu, tutkuyu ve arzuyu artık hissedemiyorsanız bazı şeyleri yanlış yapıyor olabilirsiniz. Tüm bu duyguları öldüren alışkanlıklar zamanla ilişkinize zarar verebilir. Peki, cinsel hayatı öldüren hatalar nelerdir? Bu sorunun yanıtını Posta.com.tr okurları için araştırdık.
Yatak odasında mutlu olmak için... Bu davranışlardan uzak durun!

Yatak odasında mutlu olmak için... Bu davranışlardan uzak durun!

19.05.2022
Yatak odanızda istemeden yaptığınız bazı davranışlar partnerinizin sizden uzaklaşmasına sebep olabilir. Evliliklerde ya da uzun süreli birlikteliklerde cinsel yaşamın hareketli olması her iki taraf için de önem taşır. Çiftler yatak odasında mutlu oldukça birbirlerine daha çok bağlanır. Cinsel yaşamınızda mutluluğu yakalamak için yatak odasında bazı davranışları yapmaktan kaçınmanız gerekir. İşte yatak odanızda mutlu olmanızı sağlamak için dikkat etmeniz gerekenler...
Kadınların yatakta yaptığı korkunç hatalar!

Kadınların yatakta yaptığı korkunç hatalar!

29.03.2022
Erkeklerin cinsel yaşamlarımda kesinlikle nefret ettiği bazı şeyler var. Bazı kadınların yatakta söyledikleri ve yaptıkları beraber oldukları erkeğin moralini bozabiliyor. Böyle durumlarda erkek ne yazık ki partneriyle sevişmek dahi istemiyor. Kadınlar yatakta yaptıkları her şeyin heyecan verici ve eğlenceli olmadığının bilincinde olmalıdır. Bu sebeple bazı davranış biçimlerini yatak odasına girdiğinde kapının dışında bırakmalıdır. Kadınların yatak odasında sık yaptıkları hataları sıraladık.
Erkeklerin cinsellikte yaptığı 10 hata

Erkeklerin cinsellikte yaptığı 10 hata

3.07.2020
Cinsellik her ne kadar hayatın vazgeçilmez bir parçası olsa da insanlar bu konuda oldukça az bilgiye sahipler. Mahremiyet içeren bu konunun kimden öğrenileceği de her zaman soru işareti oldu. Çoğu erkek cinselliği, ergenlik döneminde yaşıtlarıyla konuşarak öğrenir. Ancak bu öğrendiği bilgiler, kendisi kadar cinsellik deneyimi olan arkadaşlarının aktardığı bilgiler olur. Bunun yanı sıra internet, filmler ve medyadan bilgi edinirler. Bu bilgilerin bir kısmı abartılı, gerçek dışı ve yanlıştır. Erkekler bu eksik ve yanlış bilgilerle cinselliklerini yaşar. Bunun sonucu olarak, cinsellikte bazı hatalı tutumlarının farkına bile varmazlar. Psikiyatrist/Psikoterapist Yrd. Doç. Dr. Rıdvan Üney erkeklerin cinsellikte yaptığı hataları anlattı. İşte eşinizle iyi bir cinsellik yaşamak istiyorsanız uzak durmanız gereken 10 hata.
Erkeklerin cinsellik sonrası sergilediği tuhaf davranışlar

Erkeklerin cinsellik sonrası sergilediği tuhaf davranışlar

4.01.2020
Cinsellikte meydana gelen sorunlar ilişkinizi zora sokabiliyor. Daha iyi bir cinsel yaşama sahip olmak için bu hataları görüp kabullenmek ve çözme yoluna gitmek gerekiyor. Cinsellikte erkekler kadar kadınlarda tabii hatalar yapabiliyor. Ancak erkeklerin yatakta yaptığı hatalar ilişkiyi uçuruma sürükleyecek cinsten olabiliyor.
Yanlışlıkla seçtiği spermden hamile kaldı

Yanlışlıkla seçtiği spermden hamile kaldı

8.08.2021
İngiltere'de yaşayan bir kadın yanlışlıkla seçtiği donörün sperminden hamile kaldı. Yapılan yanlış sonrası hatanın evrak karışıklıklığı nedeniyle ortaya çıktığı görüldü.
Pandemi sürecinde hamileler ve yeni doğum yapmış annelere uyarı

Pandemi sürecinde hamileler ve yeni doğum yapmış annelere uyarı

12.12.2020
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Berrin Karakuy, Covid-19 hastası hamileler ve yeni doğum yapmış annelere uyarılarda bulundu. Op. Dr. Karakuy, dünyada koronavirüsle enfekte hamile kadınların yüzde 56,9’unun sezaryenle, yüzde 31,3’ünün normal doğumla bebeğini dünyaya getirdiğini, yüzde 2,8’inin yaşamını kaybettiğini, doğum öncesi bebek kaybının ise yüzde 2,2 olduğunu belirtti.
Hamile kalmak için cinsellikte en sık yapılan hatalar

Hamile kalmak için cinsellikte en sık yapılan hatalar

12.12.2020
Çok fazla cinsel ilişkiye girmekten yeterince cinsel ilişkiye girememeye kadar uzmanlar hastalarının yaptıkları hataları sıraladı. Gebe kalmaya çalışırken yolunuza doğru bir şekilde devam edebilmeniz için en yaygın yapılan hataları açıkladık. İşte hamile kalmaya çalışırken yapılan o hatalar...
Milyonlarca kadın vajinasının yerini bilmiyor

Milyonlarca kadın vajinasının yerini bilmiyor

3.12.2020
OnePoll tarafından yapılan yeni bir ankete göre kadınların vajinasını henüz tanımadıkları ortaya çıktı.
Cinsel ilişkilerde en sık yapılan 8 hata

Cinsel ilişkilerde en sık yapılan 8 hata

10.07.2018
Cinsellik yaşamımızın vazgeçilmez ve çok önemli bir parçası. Mutluluğumuzla ilgili en önemli faktörlerden biri olan cinselliği yaşarken yapılan hatalar ilişkilerimizi de gündelik hayatımızı da olumsuz olarak etkiliyor. İşte cinsellikte en sık karşılaştığımız hatalar ve çözüm yolları...