YKS ertelenecek mi, ne zaman yapılacak? 2023 ÖSYM sınav takviminde YKS tarihi değişti mi?

YKS ertelenecek mi, ne zaman yapılacak? 2023 ÖSYM sınav takviminde YKS tarihi değişti mi?

12.02.2023
Birçok öğrenciyi yakından ilgilendiren YKS sınavı, Kahramanmaraş depreminden sonra "YKS sınavı ertelendi mi, ne zaman yapılacak" gibi sorularla gündeme geldi. Tüm Türkiye'nin yasa boğulduğu Kahramanmaraş depreminde 10 ilimize birçok binanın yıkılması sonucunca vatandaşlarımız enkaz altında kaldı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de 20 Şubat tarihi itibarıyla 71 ilde eğitim öğretimin başlayacağını söylerken, depremden etkilenen 10 ilde ise okulların 1 Mart'a kadar kapalı kalacağını belirtti. Peki, YKS ertelenecek mi, ne zaman yapılacak? 2023 ÖSYM sınav takviminde YKS tarihi değişti mi?
YKS'ye bir gün kala ne yapmalı?

YKS'ye bir gün kala ne yapmalı?

29.06.2020
YKS‘ye bir gün kala ne yapmalı? Üniversite eğitiminin belirleyicisi olan YKS yarın yapılacak. Sınava hazırlanan öğrenciler, yarın alacakları puanlarla meslek sahibi olmanın ilk adımını atacaklar. Peki, öğrenciler artık sayılı saatlerin kaldığı günü, zihinsel, duygusal ve davranışsal olarak nasıl yönetmeli? Üzerlerinde baskı oluşturan sınav psikolojisinden kurtulmak için ne yapmalı? Tüm bu soruların cevabı Eğitimci Haluk Taşkale’nin anlatımıyla videomuzda.
YKS'ye 10 gün kala ne yapmalı?

YKS'ye 10 gün kala ne yapmalı?

18.06.2020
YSK’ye 10 gün kaldı. Artan kaygı ve stresimin önüne nasıl geçebilirim? Ders çalışma şeklim nasıl olmalı? Yanlış yapmamak için nelere dikkat etmeliyim diyorsanız! Bu süreci en verimli ve en doğru şekilde geçirmenin yöntemlerini Eğitimci Haluk Taşkale sizler için anlattı.