Corona virüs hastalarına karantina önerileri

Corona virüs hastalarına karantina önerileri

4.05.2020
Covid 19 testiniz pozitif çıktı ancak belirtileriniz çok hafif ya da kendinizi çok iyi hissediyorsunuz. Peki, bu durumda ne yapmalısınız? Uzmanlar karantina sürecini evde geçirecek olan hastaların, aileleri ve yakın çevreleri için herhangi bir risk oluşmaması açısından mutlaka bazı kurallara uyulması gerektiğini belirtiyor. Memorial Bahçelievler Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Bölümü’nden Prof. Dr. Sibel Gündeş, konu ile ilgili önemli önerilerde bulundu.
Corona virüse düşman sağlığınıza dost besinler

Corona virüse düşman sağlığınıza dost besinler

1.04.2020
Ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgınından korunmak için bir çok yöntem arıyor ve bağışıklığı güçlendirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Diyetisyen Gizem Gençyürek posta.com.tr’ye corona virüse düşman sağlığa dost olan besinleri açıkladı. Büşra Akkaya / busra.akkaya@posta.com.tr
Uzaktan eğitim sürecinde çocuklar nasıl beslenmeli?

Uzaktan eğitim sürecinde çocuklar nasıl beslenmeli?

31.03.2020
Ülkemizde yaşanan corona virüs salgını nedeniyle okulların 'uzaktan eğitim' sistemine geçmesi birçok kişinin düzeninde değişikliğe neden oldu. Bu dönemde değişen rutin ile birlikte çocuğun beslenmesinin etkilenmemesi gerektiğini söyleyen Uzman Diyetisyen Şebnem Kandıralı Yıldırım, bu dönemde çocukların beslenme konusunda ebeveynlere yardımcı olacak önerilerde bulundu.