Eve kapanmışken izlenebilecek film önerisi – Altına Hücum CinePost Bölüm 5

Eve kapanmışken izlenebilecek film önerisi – Altına Hücum CinePost Bölüm 5

2.05.2020
Altına Hücum 1925 ABD yapımı sessiz komedi filmidir. Altın aramak için yola koyulan bir adamın hikayesini anlatan filmin özgün adı The Gold Rush olarak geçiyor. Altın aramak için Klondike altın madenleri bölgesine giden ‘The Tramp’, burada çeşitli insanlık dramıyla ve zorluklarla karşılaşır. Kötü hava koşulları nedeniyle bir kulübede başka bir altın arayıcısı ve kaçak bir mahkumla yolları kesişen Şarlo kısa zamanda trajik olaylara şahit olur. Yapıt aynı zamanda Charlie Chaplin’in en önemli filmlerinden biridir. Filmin devamını ve içeriğini sinema kurdu Batuhan Kalaycı’dan dinleyelim.
Eve kapanmışken izlenebilecek film önerisi – Salgın CinePost Bölüm 2

Eve kapanmışken izlenebilecek film önerisi – Salgın CinePost Bölüm 2

13.04.2020
Hava ve solunum yoluyla rahatlıkla geçen ve insanları birkaç gündür içinde öldüren, ölümcül bir virüs salgın şeklinde yayılmaktadır. Dünya çapında uzmanlardan oluşan medikal bir ekip, hem salgına çare bulmaya çalışır hem de insanlarda virüsten daha da hızlı yayılan panik halini kontrol altına almaya çalışırlar. İnsanlar şimdi hem canlarını kurtarmaya çalışırken hem de dağılmanın eşiğine gelen toplumsal hayata tutunma mücadelesi verirler. Sıra dışı filmlerin yapımcısı ve yönetmeni Steven Soderbergh'in 2011'de çektiği üçüncü ve son filmi olan Salgın'ın senaryosunda, İspiyoncu! (The Informant!) ve The Man from U.N.C.L.E. filminde de beraber çalıştığı Scott Z. Burns'ün imzası var. Filmin devamını ve içeriğini sinema kurdu Batuhan Kalaycı’dan dinleyelim.
Bir sonraki Joker kim olmalı?

Bir sonraki Joker kim olmalı?

1.04.2020
Geçtiğimiz yıllarda pek çok yetenekli oyuncuyu ikonik Joker rolünde izleme şansını elde ettik. Jack Nicholson'ın hafızalarda yer edinen versiyonundan, Tim Burton'ın Batman uyarlamasına ya da daha yakın zamana gelirsek Heath Ledger'ın muhteşem rahatsız edicilikteki Oscar ödüllü performansından Joaquin Phoenix'in Joker'ine... Bu rolü oynama şansı elde eden tüm aktörler harika işler çıkardı. Peki bir sonraki kişi, kim olmalı? İşte Joker rolünün altından kalkmaya aday 5 aktör!
Evde izlenecek 3 seri film

Evde izlenecek 3 seri film

29.03.2020
Evde izleyecek film bulamayanlar, "Ne izlesem?" diye dakikalarca film arayanlar için pazar günü evinizde izleyebileceğiniz 3 seri filmi sizlerle paylaşıyoruz.
5 James Bond silahı çalındı

5 James Bond silahı çalındı

28.03.2020
Efsane seri James Bond'da kullanılan 5 tabanca, Londra'da bulundukları yerden çalındı. Çalınan silahların toplam değerinin 121 bin doları bulduğu düşünülüyor.