Garip filminin Fatoş'u Ece Alton 37 yıl sonra ortaya çıktı

Garip filminin Fatoş'u Ece Alton 37 yıl sonra ortaya çıktı

4.04.2023
Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Kemal Sunal ile 'Garip' filminde kamera karşısına geçen Ecem Alton, yıllar sonra ortaya çıktı. Son haliyle sosyal medyaya damga vuran ünlü isme, yorum ve beğeni yağdı.
Joe Biden boşlukla tokalaştı

Joe Biden boşlukla tokalaştı

15.04.2022
ABD'nin gafları ile meşhur başkanı Joe Biden bu sefer konuşma yaptığı bir üniversitedeki garip hareketleri ile sosyal medyanın dilinde. Konuşmasını bitirdikten sonra karşısında kimse olmamasına rağmen boşluk ile tokalaşan Biden daha sonra hiçbir şey söylemeden sahneden ayrıldı.
Yasak Elma ve Bir Zamanlar Çukurova ile ilgili haberler şok etkisi yarattı  – Dizi Postası 19-26 Ekim

Yasak Elma ve Bir Zamanlar Çukurova ile ilgili haberler şok etkisi yarattı – Dizi Postası 19-26 Ekim

26.10.2020
Kıyasıya rekabetin yaşandığı televizyon dünyasında kendine yer etmiş dizilerin ‘EN’leri ile huzurlarınızdayım. Her hafta olduğu gibi bu hafta da Alya’nın her bir cümlesi içimizi sızlatırken; onunla ilgili içimizi kıpır kıpır eden minik bir detaya sevindik ve diziye yeni dahil olan, hikayesiyle bizi kızdıran "Garip" karakterine tepkimizi göstermekten hiç çekinmedik 👏 Kırmızı Oda'dan sonra en çok konuştuğumuz iki dizi ise; başrol oyuncularının vedası ile gündeme gelen Yasak Elma ve Bir Zamanlar Çukurova oldu. Veeeeee televizyon ekranlarından evlerimize konuk olan; biraz yüreklerimize biraz da ruhumuza dokunan, kimi zaman güldüren kimi zaman da ağlatan ama en önemlisi duygularımıza sihirli bir değnek gibi dokunan dizilerin sosyal medyada en çok konuşulan sahnelerini gururla sunarım… Sloganımız “Dizin kadar konuş” olsun😊 İşte bu haftanın “En”lerinin Twitter’daki yansımaları… Elif Demirtaş Bilir / elif.demirtas@posta.com.tr