Gaye Su Akyol kimdir, Gaye Su Akyol kaç yaşında?

Gaye Su Akyol kimdir, Gaye Su Akyol kaç yaşında?

10.06.2020
TMC’nin yapımcılığını üstlendiği, Gaye Su Akyol, Ali Güçlü Şimşek ve Görkem Karabudak’ın müziklerine imza attığı, başrollerinde İlker Kaleli, Neslihan Atagül, Berrak Tüzünataç’ın rol aldığı “Dip”in 26 parçadan oluşan dizi müzikleri albümü dijital platformlardaki yerini aldı! Albümün dikkat çeken parçası, Gaye Su Akyol’un buğulu sesinden “Bu Dünya Niye Böyle?” şarkısı oldu. Ve Gaye Su Akyol merak edilen isimler arasındaki yerini alarak araştırılmaya başlandı. Peki Gaye Su Akyol kimdir, Gaye Su Akyol kaç yaşında? işte detaylar...
‘Erkek yerini bilsin’ akımı çığ gibi büyüyor

‘Erkek yerini bilsin’ akımı çığ gibi büyüyor

6.06.2020
Cinsiyet eşitsizliği konusunda farkındalık yaratmak amacıyla sosyal medyada başlatılan 'erkek yerini bilsin' akımı günün en konuşulan konusu oldu. Kadınlar hakkında söylenen sözlerin erkekler için uyarlandığı akıma destek yağıyor. Kadınlar kendileri için kullanılan cinsiyetçi ifadeleri, erkekler için uyarlayıp, #erkekleryerinibilsin etiketiyle paylaşıyor. 'Ruging' adlı bir sosyal medya kullanıcısının 'Kocam isterse çalışabilir' tweet'inin Gaye Su Akyol tarafından alıntılanmasıyla başlayan akıma kısa sürede binlerce Twitter kullanıcısı katıldı.
Gaye Su Akyol'dan ilham veren 10 Instagram görünümü

Gaye Su Akyol'dan ilham veren 10 Instagram görünümü

6.06.2020
Gaye Su Akyol, son yılların gerek müziği, gerekse tarzıyla en beğenilen isimlerinden biri. İkonikleşme yolunda ilerleyen kalın eyeliner'ı, vintage gözlükleri, genellikle nostaljik kıyafetleriyle Gaye Su Akyol 2010'lar Türk müziğinin en akılda kalan isimlerinden olacak. Gaye Su Akyol'un müziği kalabalık sofraların en hüzünlü ve en neşe dolu anlarına eşlik ediyor, peki stili de bize ilham olmasın. İşte Gaye Su Akyol'dan ilham veren 10 Instagram görünümü!