Göz Altı Morlukları

Göz Altı Morlukları Haberleri

Son dakika göz altı morlukları haberleri ile ilgili Posta.com.tr'ye eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan göz altı morlukları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan göz altı morlukları haber sayfamızda...
Göz altı morlukları tedavi edilebilir mi?

Göz altı morlukları tedavi edilebilir mi?

21.03.2024
Göz altı morlukları, insanları endişelendirerek yorgun ve yaşlı bir görünüm kazanmalarına neden olur. Özellikle 30'lu yaşlar ve sonrasında sıkça karşılaşılır ve bu durum genellikle göz altı torbaları ile birlikte ortaya çıkar. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, özellikle kadınlarda görülen göz altı morluklarının sebeplerini ve neler yapılabileceğiniz sizler için derledi.
Göz altı morluk ve şişliklerini anında geçiren yöntem! Sosyal medyada herkes o yöntemi deniyor...

Göz altı morluk ve şişliklerini anında geçiren yöntem! Sosyal medyada herkes o yöntemi deniyor...

23.04.2023
Göz altı morlukları ve şişlikleri yorgun, çökük görünüme sebep oluyor. Göz altı morluklarını geçirmek için etkili yöntemler aranıyor. Uykumu alsam bile göz altı problemlerimi geçiremiyorum diyorsanız TikTok'ta trend olan göz altı maskesine şans verebilirsiniz. Tek malzeme ile hazırlanan doğal göz altı maskesi morluklar ve şişlikler için mucizeler yaratıyor.
Göz altı morluklarını gideriyor!

Göz altı morluklarını gideriyor!

20.02.2023
Göz altında oluşan morluklar cildinizde ton eşitsizliği yaratır. Yorgun ve bakımsız bir cilt görünümüne sebep olur. Göz altı morluklarının oluşmasını engellemek için C vitamini serumları cilt bakımınıza dahil etmeniz gerekir. C vitamini serumun cilde sayısız faydasını Posta.com.tr okurları için derledik.
Göz çevresi kırışıklığına ne iyi gelir? 2 damlası yetiyor

Göz çevresi kırışıklığına ne iyi gelir? 2 damlası yetiyor

5.12.2022
Göz çevresindeki kırışıklıklar sadece yaşlandığınızda belirgin hale gelmez. Göz çevresine yetersiz bakım yaptığınızda, nemsiz bıraktığınız, uykusuz kaldığınızda ve aşırı mimik yaptığınızda göz çevrenizde kırışıklıklar meydana gelir. Göz çevresi kırışıklığını önlemek için genç yaşlardan itibaren göz çevresine bakım yapmanız gerekir. Kırışıklıklar ve ince çizgiler için piyasa bir çok göz çevresi bakımı kremleri bulunsada doğal yollarla da bu bölgenin bakımını sağlayabilirsiniz. Göz çevresi bakımı için evde uygulamanız gereken yöntemleri Posta.com.tr okurları için araştırdık.
Göz altı torbalarından kurtulmak için en etkili yöntem!

Göz altı torbalarından kurtulmak için en etkili yöntem!

19.11.2022
Kirli hava, kötü beslenme, stres ve sigara göz altlarının koyulaşmasına ve yorgun görünmenize neden olur. Zamanla göz altlarında torbalanmalar oluşur. Hem erkeklerde hem de kadınlarda sıklıkla görülen bu problem, sizi daha yaşlı ve yorgun gösterebilir. Bunun azaltmak için bazı alışkanlıklarınızı gözden geçirmeniz gerekiyor. Bununla birlikte dolgu gibi medikal estetik yöntemleri de göz altındaki morluklara çare olabiliyor. Peki, gözaltı sorunlarının nedenleri nelerdir? Göz altı dolgusu ne kadar etkili? Kimlere yapılabilir? Ayrıntıları Posta.com.tr okurları için uzmanına sorduk.
Daha fazla D vitamini depolamanın basit yolları!

Daha fazla D vitamini depolamanın basit yolları!

31.10.2022
Vücutta doğru seviyede D vitamini, yeterli kalsiyum ve fosfora sahip olmak, güçlü kemikler oluşturmak ve korumak açısından önem taşıyor. D vitamini eksikliğinde; halsizlik, kemik ağrıları, saç dökülmesi, baş ağrısı, değişken ruh hali, uykusuzluk, göz altı morlukları, aşırı terleme, kilo vermede güçlük çekme ve sürekli üşüme gibi belirtiler hakim oluyor. Posta.com.tr okurları için daha fazla D vitamini depolamanın basit yollarını derledik.
Göz altı morlukları için doğal maske önerisi

Göz altı morlukları için doğal maske önerisi

21.10.2022
Uykusuzluk, stres ve yorgunluk göz altında morluklara sebep olabilir. Hatta göz altları olduğundan şiş görünebilir. Göz altı morluklarından şikayetçiyseniz göz altınız için doğal maskelere bir şans verebilirsiniz. Göz altını aydınlatan, canlı ve dolgun görünmesini sağlayan bu maske ile kazayağı görüntüsünü de azaltır. Göz altı morlukları için doğal maske önerilerini Posta.com.tr okurları için derledik.
Göz çevresi bakımı için doğal maskeler

Göz çevresi bakımı için doğal maskeler

22.09.2022
Göz çevresinde zamanla ortaya çıkan ince çizgiler ve koyu halkalar olduğunuzdan daha yaşlı görünmenize sebep olur. Göz çevresi için doğru bakım yöntemlerini uygulayarak her zaman canlı görünebilirsiniz. Hassas göz çevreniz için doğal malzemelerden oluşan maskeler yapabilirsiniz. Kırışıklıkları ve göz altı morluğunu gideren bu maskeler, aydınlık bir göz çevresine sahip olmanıza yardımcı olur.
Nedir bu ışık dolgusu?

Nedir bu ışık dolgusu?

15.09.2022
Kolajen dolgularla yüzümüzü gençleştirebiliriz.
Uzmanı uyardı: Gözaltındaki mor halkalar masum olmayabilir

Uzmanı uyardı: Gözaltındaki mor halkalar masum olmayabilir

22.05.2022
Günlük hayatta birçok kişide görülen ve genellikle yorgunluk ya da uykusuzluk sebepli olduğu düşünülen göz altındaki mor halkalar, tahmin edildiği kadar masum olmayabilirler. Peki, göz altında oluşan mor halkalar ne anlama gelir? Uzmanından göz altında oluşan mor halkalara karşı alınması gereken önlemler...
Göz çevresi için doğal bakım!

Göz çevresi için doğal bakım!

31.03.2022
Kaç yaşında olduğumuzu gözlerimiz her zaman ele verir. Yaşlanmayla beraber ortaya çıkan ilk çizgiler göz kenarlarımızda oluşur. Cildimizde özellikle göz kenarlarında oluşan ince çizgiler, kaz ayakları, göz altı morlukları yaşlanma belirtileridir. Peki gözlerinizde oluşan yorgunluğu, göz altı morluklarınızı ve zamanla oluşan kırışıklıkları doğal yöntemlerle nasıl ortadan kaldırabilirsiniz. İşte sizler için yorgun gözleri canlandıracak küçük ipuçları...
Göz çevresindeki morluk ve torbalanmalardan kurtulun

Göz çevresindeki morluk ve torbalanmalardan kurtulun

31.03.2022
Göz çevresindeki torbalanmalar, morluklar yaşlı ve yorgun bir görünüme neden olur. Genetik faktörlerin yanı sıra bir çok çevresel nedenle ortaya çıkabilen bu problemden kurtulabilirsiniz. İşte göz çevresi problemleri ve çözümleri...
Göz altında oluşan morluklar yorgun ve mutsuz gösteriyor!

Göz altında oluşan morluklar yorgun ve mutsuz gösteriyor!

5.02.2022
Göz çevresinde oluşan morluklar ve kararlamalar, kişiyi yorgun ve hatta yaşlı gösterebilir. Yorgunluk, stres gibi geçici nedenlerin yanı sıra kalıcı genetik nedenlerle de görülen göz çevresi sorunları için medikal estetik uygulamaları yardıma koşuyor.
Göz altı morlukları dolaşım sistemi bozukluklarının habercisi olabilir

Göz altı morlukları dolaşım sistemi bozukluklarının habercisi olabilir

9.01.2022
Göz çevresi sorunlarının en zorlularından olan göz altı morluklarının genellikle dolaşım sistemi bozukluklarına bağlı olduğuna vurgu yapan Medikal Estetik Uzmanı Dr. Oğuz Uçar, “Tedavide temel yaklaşım bu sorunu düzeltmek olmalıdır. Deride ortaya çıkan değişiklikleri mezoterapi, dolgu enjeksiyonu, lazer, radyofrekans ve plazma gibi enerjiler ile tedavi etmek mümkünse de dolaşım kaynaklı bir sorun varsa beraberinde bu duruma yönelik de bir tedavi planı yapılmalıdır” dedi. Uçar, cilt altına verilen karbondioksit gazı ile dolaşım sisteminin uyarıldığını ve bu sayede göz çevresinde oksijen artışı sağlandığını söyledi.
Göz altı morluklarına medikal çözümler

Göz altı morluklarına medikal çözümler

9.01.2022
Göz altı morlukları sizi yorgun ve daha yaşlı gösterir. Göz altınızdaki morlukların nedeni dolaşım sistemindeki sorunlar olabilir. Peki, göz altı morlukları nasıl tedavi edilir. İşte uzmanından ayrıntılı bilgiler...
Göz altı morlukları nasıl geçer? Göz altı morluklarına ne iyi gelir?

Göz altı morlukları nasıl geçer? Göz altı morluklarına ne iyi gelir?

2.06.2021
Göz çevresinde oluşan morluklar çoğu zaman özellikle kadınların korkulu rüyasıdır. Kansızlık, vitamini eksikliği, sinüzit, ilaç kullanımı, metabolik hastalıklar gibi durumlar göz altı morluğuna neden olabilirken, bu sorunun nasıl geçeceği vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Peki, göz altı morlukları nasıl geçer? Göz altı morlukları neden olur? İşte göz altı morluklarına iyi gelen besinler...
Uzm. Dr. Pınar Cömert: Ameliyatsız da burun estetiği mümkün

Uzm. Dr. Pınar Cömert: Ameliyatsız da burun estetiği mümkün

16.11.2020
Sanırım bu coğrafyada yaşayan insanların fiziksel olarak en çok şikayetçi olduğu konu burun. İnternette gezinirken Pınar Cömert’in burunlar üzerinde ameliyatsız da şaheserler yarattığına denk geldim. Hemen kendisiyle iletişime geçtim. Burun ve merak ettiğim tüm işlemleri sordum. Hem kendi hem de sizin kafanızdaki soru işaretlerini giderdim.
Göz altı morlukları için 7 basit çözüm

Göz altı morlukları için 7 basit çözüm

19.06.2020
Göz altı morlukları hepimizin problemi. Öncelikle gözaltı morluğuyla sadece kendinizin mücadele ettiği düşüncesine kapılmayın. Öyle olsa, dünyaca ünlü starlar sürekli güneş gözlüğüyle gezmezdi. Göz altı altı morlukları mucize bir ürün yok, göz altı morlukları için maskeyi evde yapmak ise doğal gözaltı morlukları kremi olarak göze çarpıyor. Yani göz altı morlukları için uygulamaların başında evde gözaltı morluğu tedavisi yatıyor. Göz altı morlukları hangi hastalığın belirtisi sorusu ise doktorunuzun cevaplaması gereken bir konu. Göz altı morlukları için mutfağınızdaki malzemeleri kullanmanız yeterli. İşte, göz altı morlukları için 7 basit çözüm!
Göz altı yağ torbalarına Agnes tedavisi ile çözüm

Göz altı yağ torbalarına Agnes tedavisi ile çözüm

2.03.2020
Göz çevresi ve altında meydana gelen deformasyonlar estetik kaygılara sebep olduğu gibi, kişiyi olduğundan daha yaşlı göstermekte, günün her saati yorgun bir çehrenin oluşmasına neden olmaktadır. Göz çevresine yapılan kozmetik müdahaleler, kürler, kremler kısa süreli olarak olumsuzlukları kapatsa bile, ortaya çıkan estetik kayıpların kalıcı olarak giderilmesinde etkili olamazlar. Göz altı yağ torbalarına Agnes tedavisi uygulama yöntemlerini Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Hakan Yüzer açıkladı.
Yağ enjeksiyonu hakkında her şey

Yağ enjeksiyonu hakkında her şey

2.03.2020
Yağ enjeksiyonu hakkında her şey…
Spor bağımlılıklardan koruyor!

Spor bağımlılıklardan koruyor!

19.02.2020
Çocukluk ve ergenlik dönemindeki merak madde bağımlılığına neden oluyor. Psikiyatri Uzmanı Doç. Dr. Onur Noyan, ergenlik döneminde madde kullanımı engellemek için öncelikle merak korku dengesini kurmak gerektiğini belirtti. Spor aktivitelerinin bazı hormonları artırarak özellikle çocukluk ve ergenlik dönemlerinde bireyi bağımlılıktan uzak tuttuğuna dikkat çeken Doç. Dr. Onur Noyan, ailelere çocuk ve ergenlerde bağımlılıkla karşılaştıklarında nasıl davranmaları gerektiği ile ilgili önerilerde bulundu.
Göz altı morlukları neden kaynaklanır?

Göz altı morlukları neden kaynaklanır?

3.02.2020
Göz altı morluğu diye adlandırılan durumların bazen pigmentasyondan kaynaklı olabileceğini söyleyen Prof. Dr. Ferda Çiftçi güneşten korunmak gerektiğini belirtti. Ancak göz altı çukurları ve yağ atrofilleri ile de görülebilen durumlarda göz altına verilecek ışık dolguları ile bu morluk reflesi ortadan kaldırılabilir.
Göz altı morlukları nasıl geçer?

Göz altı morlukları nasıl geçer?

21.09.2019
Gözlerimiz yüzümüzdeki en önemli bölgelerden birisidir. Yüzümüzün merkezi alanıdır. Göz kapakları ve bu bölgenin çevresinin iyileştirilmesi genel anlamda yüzün çok daha iyi görünmesini sağlar. Bu nedenle göz kapakları ve çevresinin durumu görünüşümüz üzerinde çok kritik bir yer tutar
Göz altı morlukları makyajla kapanmıyor

Göz altı morlukları makyajla kapanmıyor

23.08.2019
Göz altı morlukları özellikle kadınların en çok kurtulmak istediği sorunlardan bir tanesi. Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Hakan Yüzer göz altı morlukları konusunda önemli bilgiler verdi.
Göz altı torbalarıyla mücadele yöntemleri

Göz altı torbalarıyla mücadele yöntemleri

12.10.2018
Göz çevresinde ödem ve torbalanma neden olur? Göz altı morlukları kimlerde daha sık görülür? Göz altı morluklarından kurtulmak mümkün mü? Dermatoloji Uzmanı Dr. Ata Nejat Ertek konu ile ilgili bilgiler verdi.